John Travoltas äktenskap över efter gayryktena: "Trött på att leva i en lögn"

John Travoltas äktenskap över efter gayryktena: "Trött på att leva i en lögn"

Efter år av gayrykten orkar hon inte bli förödmjukad längre. Kelly Preston och John Travolta ryktas nu separera efter 24 års äktenskap.

Skådisarna John Travolta, 61, och Kelly Preston, 52, träffades 1987, gifte sig 1991 och fick tre barn ihop, men nu verkar förhållandet gå mot sitt slut. Detta då John i flera års tid förföljts av envisa rykten om att han är homosexuell. National Enquirer skriver att äktenskapet är på upphällningen. Makarna har inte setts ihop sedan augusti och John har tagit av sig vigselringen.

– Jag tror att han är trött på att leva i en lögn. John och Kelly är olyckliga. De har levt separata liv i flera år, berättar en vän till familjen.

John Travolta och Kelly Preston har varit gifta i 24 år. Foto: All Over Press

Det ses som en illa dold hemlighet i Hollywood att John är homosexuell. Redan 2006 fotograferades han då han kysste en annan man, scientologen Jeff Kathrein, på väg upp i sitt privata flygplan.

Jeff och John kysser varandra innan flygturen. Foto: All Over Press

2012 trädde en rad män fram och bekräftade att de haft romanser med hunken från 70-talsfilmerna Saturday Night Fever och Grease. I fjol stämde John sin pilot Douglas Gotteba, 65, efter att denne påstod sig ha haft ett sex år långt förhållande med skådespelaren.

John med Douglas på 80-talet då de ska ha haft en lång kärleksrelation. Foto: All Over Press

– Kelly är trött på att bli förödmjukad. Det har varit så många homohistorier. Hon orkar inte mer, säger en källa till Star Magazine.

jt1.jpg

Genom åren har det även cirkulerat bilder av John Travolta utklädd till kvinna. Foto: All Over Press

Skilsmässan kommer att bli tuff. Förutom att de ska göra upp om en förmögenhet på två miljarder kronor vill Kelly ha egen vårdnad om barnen.

Andra läser också:

10 bevis på att John Travoltas beteende på Oscarsgalan var superkonstigt

Tim Cook kom ut som gay – Ryssland tar bort Apple-monument

Grace Jones tog till vapen i sin relation med Dolph Lundgren

FRÅN FÖRSTASIDAN