LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

John Guidettis ord om att bli pappa igen: "Välsignade"

22 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Fotbollsproffset John Guidetti väntar sitt andra barn med flickvännen Sanna Dahlström. Nu berättar han om känslorna kring att bli tvåbarnsförälder.
Annons

Fotbollsstjärnan John Guidetti, 25, ska bli pappa igen. Det bekräftar han på sin Instagram där han lagt ut en bild på sig själv tillsammans med sin gravida flickvän Sanna Dahlström, 25, och dottern Nellie, snart ett år.

I inlägget uttrycker han sin lycka över att få tillökning i den lilla familjen.

“Vi är så välsignade och så glada. I januari kommer Nellie att bli storasyster. Och jag och Sanna Dahlström blir föräldrar igen”, skriver han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den glada nyheten avslöjades i Sanna Dahlströms podcast “Livet på läktaren” som hon har tillsammans med Manchester United-backen Victor Nilsson Lindelöfs, 23, flickvän Maja Nilsson, 24.

– Vi gjorde ultraljud idag. Det är en kille, avslöjar Sanna Dahlström i podcasten.

Men i den annars så planerade fotbollsvärlden sticker denna glada nyhet ut. Dahlström berättar nämligen i podden att den blivande sonen inte var planerad. Men trots att ett fotbollsproffs framtid ofta är oviss, ser åtminstone inte den blivande tvåbarnsmamman några problem med att bebisen kommer i januari då transferfönstret är öppet.

– Det här kommer bli skitbra, säger hon.

Foto: Instagram, IBL

Annons