John Guidettis ord om att bli pappa igen: "Välsignade"

Fotbollsproffset John Guidetti väntar sitt andra barn med flickvännen Sanna Dahlström. Nu berättar han om känslorna kring att bli tvåbarnsförälder.

Fotbollsstjärnan John Guidetti, 25, ska bli pappa igen. Det bekräftar han på sin Instagram där han lagt ut en bild på sig själv tillsammans med sin gravida flickvän Sanna Dahlström, 25, och dottern Nellie, snart ett år.

I inlägget uttrycker han sin lycka över att få tillökning i den lilla familjen.

“Vi är så välsignade och så glada. I januari kommer Nellie att bli storasyster. Och jag och Sanna Dahlström blir föräldrar igen”, skriver han.

Den glada nyheten avslöjades i Sanna Dahlströms podcast “Livet på läktaren” som hon har tillsammans med Manchester United-backen Victor Nilsson Lindelöfs, 23, flickvän Maja Nilsson, 24.

– Vi gjorde ultraljud idag. Det är en kille, avslöjar Sanna Dahlström i podcasten.

Men i den annars så planerade fotbollsvärlden sticker denna glada nyhet ut. Dahlström berättar nämligen i podden att den blivande sonen inte var planerad. Men trots att ett fotbollsproffs framtid ofta är oviss, ser åtminstone inte den blivande tvåbarnsmamman några problem med att bebisen kommer i januari då transferfönstret är öppet.

– Det här kommer bli skitbra, säger hon.

Läs också: John Guidetti har blivit pappa: ”Jag kan inte beskriva mina känslor”

Foto: Instagram, IBL

Senaste nytt