LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

John Guidetti friade till sin Sanna – och hon sa ja!

03 jun, 2016 
Johnny Axelsson
John Guidetti och Sanna Dahlström ska planera bröllop ihop! Landslagsstjärnan gick ner på knä framför sin gravida flickvän.
Annons

John Guidetti, 24, och Sanna Dahlström väntar inte bara barn, som är planerat till september 2016. Nu är det svenska fotbollsproffset och hans älskade också förlovade!

På Instagram visar Sanna upp ringen på Guidettis konto och under bilden har Guidetti skrivit:

“Bara för dig ska jag vandra genom eld trampa på spik mattor för att ge dig hjälp ! Du är mitt liv min kärlek min bästa vän ❤ She Said yes! Sanna guidetti Vamooos @saaaaanna.”

Expressen skriver att John den här säsongen, präglats av goda resultat och att han inför den här säsongen valde att testa lyckan i La Liga-klubben Celta Vigo, något som skulle visa sig vara ett succédrag för den svenske landslagsanfallaren och hans fortsatta fotbollskarriär.

Annons
03JOHN GUIDETTI.JPG

Under våren exploderade Guidettis målskörd totalt, svensken noterades för 13 mål under sin debutsäsong vilket gav honom en EM-plats i den svenska landslagstruppen.

– Jag älskar livet i Spanien. Det är 18 grader och sol, tre minuter till vattnet, tio minuter till stranden, sa Guidetti för en tid sedan i Aftonbladet.

Sweden-Czech
Sanna Dahlström visade upp gravida magen för en kompis under en träningslandskap för Svenska herrlandslaget i fotboll på Friends Arena i Solna tidigare i år.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons