så mycket bättre 2022

Artisten om alkoholen i Så mycket bättre: ”Började supa utav helvete”

Så mycket bättre 2022

Så mycket bättre bjuder på sång, middagar och en hel del alkohol.
I tidigare säsonger har tittarna just reagerat på alkoholkonsumtionen.
Nu avslöjar högaktuella John Engelbert om lunchen som spårade ur.
– Jag tror vi delade på en liter OP vi tre, fyra timmar i solen, säger han.
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”
0:21

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

(0:21)

Slå på ljud

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och hittills har vi fått se vackra tolkningar, fina diskussioner och starka känslor. Allt detta sker oftast under luncher och middagar och något som också då finns tillgängligt är alkohol.

I tidigare säsonger har tittarna ifrågasatt mängden alkohol som serveras till artisterna under deras vistelse på Gotland. Men i ett mail till Hänt svarade då exekutiv producent för Så mycket bättre Martin Nygren hur det låg till:

”Vi serverar alkohol till måltider om så önskas och där har vi mycket bra koll på hur mycket som serveras”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

John Engelberts ord om alkoholen: ”Så de började supa utav helvete”

Men ibland kan det trots allt bli för mycket. John Engelbert, 40, från bandet Johnossi berättar nu om lunchen som enligt honom spårade ur totalt.

– Jag hade själv uppträtt på lunchen och visste att jag inte skulle spela på kvällen. Därför slappnade jag av totalt. Samma dag skulle Norlie & KKV åka därifrån så de började supa utav helvete. Vi hade sillunch och jag tror vi delade på en liter OP vi tre, fyra timmar i solen, säger han till Aftonbladet.

Efter lunchen var de tre killarna berusade. Men det fanns ingen tid för vila och minnesluckorna var ett faktum för John Engelbert.

– Då skulle vi istället dra iväg på fyra timmars champagneeftermiddag i skogen. Där är det lite glapp och jag fick sådan jävla ångest dagen efter. Det syntes direkt att ”här kommer en ångest-man”. Men det var så skönt, för produktionen sa bara att ”det som du bjöd på igår, vi kan inte önska oss mer”. Det var bara att prata på, så får de klippa bort i värsta fall, säger han till tidningen.

Så mycket bättre 2022.

Så mycket bättre 2022.

FOTO: TV4

Tidigare medverkande om alkoholintaget under inspelningarna

Rapparen Ken Ring som medverkade för ett par år sedan i Så mycket bättre har tidigare berättat att han och musikern Ebbot Lundberg festade till det rejält på nätterna.

– Jag och Ebbot körde på rätt friskt på nätterna, vi hade rätt mycket efterfester jag och han ensamma i huset när de andra låg och slaggade, avslöjade artisten.

Även Magnus Uggla har konstaterat att det uppstod fylla under hans säsong.

– Det var några som var fulla vid några tillfällen. Det var inget konstigt. Men jag vill inte säga vilka det är. Vi drack ju. Men det var inget vrålsupande eftersom man inte pallade det, har han sagt till Aftonbladet.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN