LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johannes Leonidas Ulmefors och Vanessa Sarossy har gjort slut

07 sep, 2023 
Johannes Leonidas Ulmefors och Vanessa Sarossy
Johannes Ulmefors och Vanessa Sarossy har gått skilda vägar.
För Hänt berättar Ex on the beach-profilen om beslutet.
– Det blev inte bra alls, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edwin Ramwalls svar efter kritiken i Celebrity Ex on the beach SverigeBrand logo
Edwin Ramwalls svar efter kritiken i Celebrity Ex on the beach Sverige

Johannes Ulmefors gjorde stor succé när han klev in i Ex on the Beach första säsong. Snabbt blev han en av programmets absolut största profiler och fick smeknamnet Leonidas.

Han har under de senaste åren varit tillsammans med realityprofilen Vanessa Sarossy som också har medverkat i Ex on the beach och under 2022 fick de sitt första barn tillsammans, dottern Alessia.

Johannes Ulmefors och Vanessa Sarossy har gjort slut

Det är på Instagram som paret under torsdagen går ut med nyheten att de har valt att gå skilda vägar.

”Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Jag och Johannes har valt att gå skilda vägar. Detta är något som har spekulerats mycket om och därför vill jag också berätta det för er. Vi har fått en fantastisk dotter tillsammans som vi älskar och kommer göra allt för. Det här är det bästa för oss”, skriver Vanessa i ett inlägg.

Annons

När Hänt når Johannes Ulmefors berättar han mer om uppbrottet och att det varit har tufft för honom att vara borta från sin dotter.

”Jag mår bra tack det är väldigt kämpigt och jobbigt att vara ifrån min dotter bara det är det svåraste Vi har valt att gå isär och kommer inte att bli tillsammans igen. Jag tror att det är det bästa för oss båda, jag tog ju allt jag hade o lämnade min familj för att komma till Sthlm och börja en ny familj med Vanessa men det blev inte bra alls så kommer få kämpa med att lösa boende i Sthlm så jag kan vara nära Alessia”, skriver han och fortsätter:

”Vi har delad vårdnad så det kommer bli varannan vecka men nu har jag inte träffat Alessia sen vi gjorde slut så saknar henne så mycket har verkligen en speciellt band med henne”, skriver Johannes i ett meddelande till Hänt.

Även Vanessa har kommenterat uppbrottet från Johannes.

”Vi vill gärna hålla det privat men det är det bästa för vår dotter och även för oss själva. Vi är helt enkelt inte kompatibla för varandra längre. Vi har fått en fantastisk dotter tillsammans som vi kommer göra allt för det är en tuff period just nu såklart”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons