LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johannes chock – hans egen bror dyker upp i sexsåpan

29 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
När du trodde att du sett allt, tar sexsåpan "Ex on the beach Sverige" nu ytterligare en vändning. I kväll gör nämligen deltagaren Johannes Ulmefors lillebror entré – och han har haft sex med samma tjej som sitt syskon. – Skojar du med mig eller? säger Johannes i programmet.
Annons

Det har gått minst sagt hett till i årets upplaga av ”Ex on the beach Sverige”. Flera gånger har deltagare haft sex framför kamerorna och vid ett tillfälle hjälpte tjejerna varandra med sexleksaker i ett rafflande orgasmrace. Dessutom har en av årets deltagare Rasmus Karlsson, 25, utsetts till “Sveriges Mr Grey” och visat upp sina sexleksaker för 30 000 kronor.

Nu tar den vilda dokusåpan ytterligare en oväntad vändning. I kvällens avsnitt får nämligen deltagaren Johannes “Leonidas” Ulmefors, 23, en smärre chock när hans egen bror William Ulmefors, 20, gör entré.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Skojar du med mig eller? What??? Nu blir det double trouble on the beach. Fuck vad gött, säger Johannes i tv-programmet.

Bröderna delar också samma ex i dokusåpan, nämligen deltagaren Madeleine Eljert, 21, som både William och Johannes har delat säng med tidigare.

– Mitt game är helt klart bättre än Johannes, men jag tror inte att han håller med om det. Om jag ska ragga på en brud börjar det med en blick och ett leende, sen är det klart, säger William Ulmefors i programmet och fortsätter:

– Jag är här för att träffa brorsan, ha det kul och festa.

William Ulmefors.

“Ex on the beach Sverige” sänds 22.00 i kväll, måndag, på Kanal 5 och Dplay.

Foto: Kanal 5

Annons