LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Toftbys ansikte förstört – skräckbilderna: ”Mer död än levande”

22 apr, 2024 
Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby har gått igenom en tandoperation som fått extrema följder. ”Aldrig kunde jag tro att det skulle bli så fruktansvärt”, skriver Johanna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi BjuhrBrand logo
Här strålar Tilde De Paula med dottern Naemi Bjuhr

Tv-profilen och bloggaren Johanna Toftby, 49, blev ett välkänt namn efter sin medverkan i det populära dejtingprogrammet Ensam mamma söker år 2008. Sedan dess har vi kunnat följa hennes liv på sociala medier och hennes blogg.

Nyligen gick Johanna igenom en operation för att ta ut sin visdomstand, men operationen fick extrema följder. Något hon nu delar med sig av.

Johanna Toftby om skräcken efter operationen: ”Började gråta”

På sin blogg berättar Johanna om processen.

Annons

”Jag blundade och ville bara att allt skulle vara över. Det jobbigaste var när de borrade i benet, jag ville krypa ur min egna kropp. Sedan spände det och drog som om huvudet skulle trilla av. Det är som en mardröm att dra ut eller operera ut tänder.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag vaknade av att allt var tjockt i halsen, jag kunde inte svälja och började gråta. Hjärtat skenade så jag höll på att tuppa av. Hela kroppen var kaos.”

Instagram

Efter operationen förklarar tv-profilen att hon fick extrema smärtor, hennes ansikte svullnade upp och hon fick stora blåmärken.

Annons

”Aldrig kunde jag tro att det skulle bli så fruktansvärt efteråt.”

Johanna Toftby visar upp bilder efter operationen: ”Mer död än levande”

Johanna skriver att hon nu i efterhand varken kan äta eller tugga, och att det är svårt att överhuvudtaget öppna munnen.

”Jag har nog aldrig ätit så mycket smärtlindring som dessa dagar. Morfinet var det enda som hjälpte. Se till att ha stark smärtlindring om ni ska operera och borra i tandbenet.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Gul, grön, röd flammig. Svullen, även om den allra värsta hade lagt sig lite så ser jag mer död än levande ut. Ingen känsel i näsan eller i ansiktet”

Instagram

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons