Idol 2023 marknadsföring banner

Tv-profiler polisanmälda efter opassande skämt: ”Det finns gränser”

22 maj, 2022 
https://image.hant.se/Sofia-profil.jpeg.jpg?imageId=7564193&x=9.8765432098765&y=0&cropw=86.41975308642&croph=86.41975308642&width=1318&height=1318
Sofia Sundqvist
Johanna Edvin

Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver en av Sveriges största podcasts vid namn Ursäkta. Nu har de blivit polisanmälda efter en händelse i podden.
”Det finns gränser”, skriver anmälaren.

Annons
Edvin Törnbloms egna ord om kärlekslivet: ”Kanske straight”
Edvin Törnbloms egna ord om kärlekslivet: ”Kanske straight”

Komikern Johanna Nordström, 26, och tv-profilen och influencern Edvin Törnblom, 26, driver tillsammans podcasten Ursäkta. Redan efter sitt premiäravsnitt blev podcasten en av Sveriges största och är det än idag.

För mångas var det just i och med sin medverkan i podden som Edvin blev ett känt ansikte i Sveriges nöjesvärld. Efter det har Edwins karriär satt fart ordentligt och han har synts i tv-rutan i olika sammanhang. I april debuterat han även som författare med sin bok Bögen är lös.

Får egen realityserie

Nyligen berättade duon Johanna Nordström och Edvin Törnblom även att de spelar in en ny realityserie som ska heta Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar.

– Vi är så glada för vi har goda nyheter, berättade Edvin på TV4:s Instagram-konto.

Annons

– Det har vi verkligen. Vi håller på att spela in en realityserie, jag och Edvin, som bara vi kommer vara med i. På TV4, eller för TV4, på TV4 Play kommer ni kunna kolla. Vi är mitt i inspelningarna i detta nu. Kamerateamet står här, fortsätter Johanna.

– Bakom oss, nästan. Det är så roligt. Ni kommer kunna följa oss i vårt liv, alla kommer skratta, det kommer bli ikoniskt, säger Edvin.

– Ni måste kolla, uppmanar Johanna.

– Alla måste kolla, instämmer Edvin.

Polisanmälda för förtal

Vännerna Johanna och Edvin pratar högt och lågt om allt möjligt i sin podcast Ursäkta, ofta med mycket humor och sarkasm. Men nu polisanmäls det av en skönhetssalong som anser att de gått för långt, vilket Borås Tidning var först med att skriva om.

Annons

Johanna och Edvin skämtade nämligen om att en skönhetssalong i Borås skulle vara en bordell, något som dess ägare inte uppskattade. Aftonbladet har kommit kontakt med målsägande Foroogh Joobin, som har ägt skönhetssalongen i 17 år:

– Det finns gränser om vad man skojar om. De behövde inte vara så specifika, det här är en liten stad, säger hon.

FOTO: TT, YOUTUBE

Annons