LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagges stora familjelycka med sonen Daniel

28 jan, 2024 
Johanna Lind Bagge har sonen Daniel från ett tidigare förhållande.
Nu berättar hon om stora familjelyckan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattanBrand logo
Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattan

Karriären går som på räls för entrepenören Johanna Lind Bagge. Förra året tävlade hon i Let's dance och nu är det fullt upp med hundarna som hon har tillsammans med maken Anders Bagge.

Johanna och Anders är gifta sedan 2018. Paret har inga barn tillsammans, men Johanna har sonen Daniel från ett tidigare äktenskap med Djon Claussen.

Det gör Johanna Lind Bagges son Daniel idag

Johanna har tidigare berättat för Hänt om relationen med Daniel. Idag pluggar han affärsjuridik i Lund.

– Han är duktig, driftig och helt fantastisk! Jag tror att han kommer plugga kanske ett år till och sen är det ut och jobba på marknaden helt enkelt. Han vet vad han vill!

Men var Daniel kommer hamna efter examen är inte bestämt. Enligt Johanna kan han tänka sig att flytta lite var som helst, kanske utomlands. Men även Stockholm är aktuellt.

– Han är ju ändå mycket här i Stockholm. Men det kanske blir utomlands, han har ju varit där förut och pluggat utomlands och så. Så det beror på vart det finns jobb helt enkelt, det är där man får anpassa sig litegrann.

Johanna Lind Bagges stora familjelycka med sonen Daniel

Nyligen kunde Johanna dela med sig av en stor familjelycka. Daniel fyller snart 24 år och Johanna passar på att dela med sig av en fin hyllning till sonen.

”Min prins Daniel. Snart 24 år”

När Hänt når Johanna kan hon berätta hur de ska fira Daniel som fyller år i februari.

”Åh mina två hjärtan. Både Daniel fyller i februari och senare i vår fyller mamma jämnt, lite firande pga Daniel pluggar i Lund, men det tar vi igen sedan med att fira med gemensam resa sedan med familjen”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons