Johanna Lind Bagges ärliga video på Anders Bagge

Anders Bagges liv med hustrun Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och Johanna Lind meddelade vid årsskiftet att de lagt ner drömmen om att få ett biologiskt barn.
Nu visar Johanna upp deras okända vardagsliv i en video på Insatgram, där hon väljer att håna makens kompetens att hantera hundarna.

För 1,5 år sedan gifte sig Anders Bagge, 52, med sin kärlek Johanna Lind Bagge, 48. De två har sedan förhållandets start stått vid varandras sida och Johanna har flera gånger dykt upp som stöd när Anders varit med på olika tv-inspelningar.

Före bröllopet visade upp sina förberedelser i realityserien Cirkus Bagge, ett program som gjorde den populära musikproducenten och blivande hustru sanslöst folkkära och omtyckta. Där talade de bland annat om hur de drömde om att få ett gemensamt barn, och planen var att åka till Danmark för att få hjälp.

Men vid årsskiftet meddelade Anders Bagge att drömmen skrotats. Orsaken var att de i Danmark passerat åldersgränsen.

”Vi har blivit gudföräldrar”

– Det känns sorgset, men vi har blivit gudföräldrar till den här lilla tjejen Alina som är dotter till en god vän till oss. Jag fyller 52 år i januari och det finns väl en mening med det här också. Jag tror att jag kommer att njuta av att vara en väldigt fin hundjesus istället och sedan försöka ge Alina så mycket jag kan, berättade Anders Bagge för Aftonbladet i december 2019.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Anders och Johanna har varit gifta sedan augusti 2018.

Anders Bagges kaos med hundarna

Istället lever paret med sina hundar i ett stor hus strax utanför Stockholm. Och nu visar Johanna Lind Bagge upp att de fortfarande roas av varandra och har glimten i ögat.

På Instagram har hon publicerat ett filmklipp där hon dokumenterat hur Anders är ute och kvällspromenerar de fem hundarna, men det är allt annat än en lugn och behaglig rastning av vovvarna.

”Nu har jag fått med mig Hubbabubba på kvällspromenad så nu har han blivit lite stursk och sa att han kan väll ta alla hundarna själv”, skriver Johanna och använder flera skrattande emojis.

– Går det bra älskling, frågar Johanna Lind Bagge i klippet innan hon bryter ihop av skratt av synen.

Johanna trotsar Anders Bagges önskan

Anders Bagge må vara en hundman av rang, men att ha koll på fem vovvar samtidigt var en övermäktig uppgift.

”Som han fick kämpa…..med den gångstilen och så tappar han byxorna stackarn. Men fortsättning följer så får vi se hur det ser ut om en vecka. Det kan bara bli bättre eller vad tror ni”, skriver Johanna.

I slutet av klippet så framgår det att Johanna gått emot makens krav och publicerat videon utan hans samtycke:

– Du får inte lägga ut det, säger Anders.

– Jo det får vi, säger Johanna.

Och hennes följare verkar onekligen glada över att hon tog ett eget beslut att publicera den, för på kort tid har klippet gillats av tusentals och i kommentarsfältet skrattar de gott åt det mindre kaoset.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/TT, Mattias Hansson/TT

Senaste nytt