LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna till sjukhus på Anders Bagges födelsedag: ”Ta vara på livet”

17 jan, 2023 
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge
Under Anders Bagges födelsedag befann sig plötsligt hustrun Johanna Lind Bagge på sjukhus.
Nu berättar hon vad som egentligen hände.
”Det gäller att ta vara på livet”, skriver Johanna på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottetBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottet

Johanna Lind Bagge, 51, och Anders Bagge, 55, är ett av Sveriges kanske härligaste kändispar. Under måndagen var det en stor dag för makarna, då Anders fyllde år och det där med vaknades firande med pompa och ståt.

Johanna Lind Bagges uppdatering från sjukhuset: ”Kontraster”

Men dagen blev inte riktigt som Johanna och Anders hade tänkt sig. Istället publicerade Johanna plötsligt en bild från en vit korridor.

”Sjukhus är sjukhus. All eloge till de som jobbar här”, skriver Johanna på Instagram.

Senare under dagen publicerade Johanna även ett inlägg där hon förklarade mer ingående om vad som egentligen hade hänt. Det visade sig inte handla om någon sjukdom gällande henne själv eller Anders, utan en annan familjemedlem.

Annons

”En dag av kontraster mellan sjukhus (var där med min morbror) och födelsedag Anders Bagge. Man kan önska sig mycket men om man är sjuk så önskar man sig bara en sak. Så det gäller att ta vara på livet och människorna runtomkring och vara tacksam för det”, skriver Johanna.

Vidare fortsätter hon inlägget med en allt gladare text:

”Idag fyllde Hubba Bubba år och det blev 25 år + moms + frakt och med lite tullavgift på det så landar vi på 55 år. En gåva att fylla år och man ska fira livet. Från djupet av mitt hjärta önskar jag dig hälsa, välbefinnande och framgång och framgång kan vara individuella mål men framgång tycker jag är när man får jobba med det man tycker om för livet är för kort för att lägga energi på det som istället tar energi, det leder dig inte framåt utan det för dig bara bakåt (och dit ska man ju inte). Stort grattis på din födelsedag önskar Johanna och svansbarnen.

Johanna Lind Bagges glädje över flytten med Anders

Vi får hoppas att makarna Bagge hade ett allt trevligare firande efter sjukhusbesöket. I somras avslöjade de att de skulle flytta in i sitt första gemensamma boende – nämligen slottet Rastaborgs slott med en yta på 1500 kvadratmeter. När Hänt träffade Johanna under Tillsammans mot cancer-galan berättade hon hur det går med flytten just nu.

– En flytt är en flytt så det får ta den tid det tar. Vi tar kartong efter kartong, byggsäck efter byggsäck och ta det suggestivt så kommer det bli bra. Man måste bo in sig lite först, sa då Johanna.

Hänt har sökt Johanna och Anders Bagge för en kommentar.

FOTO: TV4/TT

Annons