LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge om skilsmässan – därför tog det slut med sonens pappa

28 apr, 2023 
Simon Lundh
Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge är just nu aktuell i årets säsong av Let´s Dance.
Nu berättar hon om uppbrottet från ex-maken i.
– Jag ville vara själv, säger Johanna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's danceBrand logo
Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's dance

Johanna Lind Bagge, 51, har många järn i elden. Förutom att medverka i TV4:s dansprogram Let´s Dance på bästa sändningstid så är var hon även en del av SVT:s program Underdogs som nyligen avslutades.

Johanna är sedan 2018 varit gift med maken Idol domaren och producenten Anders Bagge, 55. Innan dess var hon under 24 år ihop med exmaken Djon.

Johanna Lind Bagge berättar – därför tog det slut med ex-maken

I en intervju med tidningen Året Runt berättar Johanna Lind Bagge om varför det tog slut med hennes ex-make.

– Vi var ett fantastiskt team, men vi glömde bort varandra och jobbade för mycket, säger Johanna och utvecklar varför paret gick skilda vägar:

– Det var på mitt intiativ som vi gick skilda vägar eftersom jag ville vara själv. Jag behövde hoppa av och göra vissa förändringar i mitt liv, förklarar Johanna.

Johanna om middagen med familjen hos Anders Bagge

Johanna och hennes nuvarande make Anders Bagge har känt varandra i många år. I intervjun med Året runt berättar också Johanna om en av de första gångerna som hon träffade Anders. Något som skedde i samband med att Anders bland andra bjudit hem Johanna, sonen och exmaken på middag.

Annons

– Det var en av de första gångerna vi träffades och vi var där tillsammans med några andra vänner, säger Johanna och fortsätter att förklara vad det var hon fastnade för hos Anders.

– Jag minns att det var något speciellt med Anders eftersom han direkt dök ner på golvet och lekte med Daniel, medan alla andra vuxna satt och åt middag.

Johanna berättar vidare om att hon förstod alla de bra sidor som maken har:

– Jag förstod då att han hade ett stort hjärta och det jag känner med Anders än idag är att han har känslorna utanpå kroppen. Jag ser en ödmjukhet inför djur och andra. Han är filterlös och befriad från regler.

Johanna förklarar att det inte där och då var kärlek, men som vi vet senaste skulle utvecklas till.

– Vi fortsatte ha kontakt till och från efter det mötet men det var bara på ett vänskapligt plan, avslutar Johanna med att säga.

FOTO: TV4

Annons