ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagges relation till sonen – avslöjar hans relationstatus

21 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Jennifer Iversen
Johanna lind bagge
Johanna Lind Bagges son Daniel har vuxit upp!
Han bor nu i Skåne och pluggar.
– Han är duktig, driftig och helt fantastisk, säger Johanna till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's DanceBrand logo
Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's Dance

Den före detta Fröken Sverige, Johanna Lind Bagge, 51, var aktiv i våras som deltagare i Let's Dance och har varit också delaktig i programmet Underdogs.

Johanna är gift med Idol domaren Anders Bagge, 55, sedan 2018. Paret har inga barn tillsammans, men Johanna har sonen Daniel från ett tidigare äktenskap med Djon Claussen.

Vem är Johanna Lind Bagges son Daniel?

För Hänt berättar Johanna om relationen till sonen. Hon berättar att han snart fyller 23 år och att han just nu pluggar och jobbar. Under sommaren kommer han jobba som tennislärare i Ystad. Johanna har precis varit nere och hälsat på honom i Skåne och planen är att åka ner igen i sommar.

– Jag kom ju precis ifrån honom nere i Ystad och sen ska jag ner en sväng igen. Så det blir ju jättemysigt. Så tar man kanske en sväng till Köpenhamn och sådant ”mys mys”.

Annons

När det inte är sommarlov pluggar Daniel affärsjuridik.

– Han är duktig, driftig och helt fantastisk! Jag tror att han kommer plugga kanske ett år till och sen är det ut och jobba på marknaden helt enkelt. Han vet vad han vill!

Men var Daniel kommer hamna efter examen är inte bestämt. Enligt Johanna kan han tänka sig att flytta lite var som helst, kanske utomlands. Men även Stockholm är aktuellt.

– Han är ju ändå mycket här i Stockholm. Men det kanske blir utomlands, han har ju varit där förut och pluggat utomlands och så. Så det beror på vart det finns jobb helt enkelt, det är där man får anpassa sig litegrann.

Johanna Bagges kärlek till sonen Daniel

Johanna delar med sig av sina varma känslor inför sonen. Hon berättar om hur driftig hon tycker att han är och hur mycket han har att stå i. Enligt Johanna så tränar han mycket, umgås med vänner, jobbar och pluggar.

Annons

Men någon flickvän har sonen Daniel inte, avslöjar Johanna för Hänt.

– Äh han har ju inte det. Jag frågade honom om det. Han är ju så stilig va, han är så snygg. Jag har en ursnygg son, Daniel. Han är så snygg. Men han har ingen flickvän så det är bara att plugga och träna och allt det där. Jag har verkligen fått allt i honom, han är så fin och det största av hjärta också. Men nej ingen flickvän då.

Men det kanske kommer?

– Ja det är ju inte så att han har problem med att hitta, det är bara det att han är så fokuserad. Och det är jättehärligt. Det är kompisar och det är jobb och pluggar och tränar så han är väldigt, han är fantastisk verkligen, säger hon och fortsätter:

– Nej men det är ordning på honom, verkligen.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons