LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge om oron för hundarna – vädjan inför alla

16 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge oroas över hundarnas hälsa.
Med en vädjan på sociala medier uppmanar Johanna sina följare att hålla tummarna inför ett kommande veterinärbesök.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

För Johanna Lind Bagge och maken Anders Bagge är djurens hälsa och välmående bland det viktigaste i livet. Det djurkära paret har tillsammans fem stora hundar och kärleken paret känner för sina fyrbenta familjemedlemmar syns tydligt i deras sociala medier, och i de olika program paret medverkat i tillsammans med sina hundar.

Nyligen delade Johanna Lind Bagge sin oro över två av hundarnas hälsa på sin Instagram.

Johanna Lind Bagge om sin oro: ”Håll tummarna på att utfallet blir bra”

Hunden Iris är en av parets äldre hundar och hon har opererats tidigare för juvertumörer. Nyligen delade Johanna att hon hittat nya knölar på Iris, men även på hunden Sonja.

”Imorgon ska jag till bästa @vetmariejury och Ashley på @vasbydjursjukhus med Iris och Sonja då jag upptäckt ( nya knölar på Iris som har opererats och kastrerats tidigare ) Hon är en äldre dam nu 🙏 Sedan när jag känner igenom juvrarna på tjejerna varje vecka hittade jag en knöl nu på Sonja. 🙏 Så håll tummarna på att utfallet blir bra ❤️ Tänkte även passa på att ta upp lite korta veterinärtips som man i övrigt ska tänka på så min fråga till er ❤️ är det något speciellt ni skulle vilja få tips om eller är nyfikna på att veta mer om gällande era hundar? ❤️ lägger upp det sedan på @hundenicentrum 🐶 men tar tacksamt emot era frågor och funderingar i kommentarsfältet nedan 🙏❤️ kramar Johanna” , skriver Johanna på sin Instagram.

Berättar om oron inför operationen

Hänt pratade med Johanna om de knölar hon hittat på hundarna och då bekräftade hon att båda hundarna drabbats av juvertumörer igen.

”Båda kommer att få opereras för att ta bort dem. Jag går igenom hundarna grundligt så jag upptäcker dem i tid innan det hinner sprida sig. Det blir operation och ta bort knölarna” berättar Johanna för Hänt

FOTO: TT

Annons