LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge avslöjar allt – efter följarnas oro för Anders

12 jun, 2023 
ANDERS BAGGE, JOHANNA LIND BAGGE
Anders Bagge har bott i sitt hus på Färingsö, väster om Stockholm, de senaste 17 åren.
Nu ska huset säljas och enligt följarna verkar det som att han gör det med vemod.
Nu berättar hustrun Johanna Lind Bagge hur det egentligen ligger till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's DanceBrand logo
Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's Dance

I augusti firar Anders Bagge, 55, och Johanna Lind Bagge, 51, fem år som gifta och under årens lopp har det minst sagt hänt ett och annat för paret. Sedan 17 år tillbaka har Anders bott i sin lyxiga villa på Färingsö utanför Stockholm, men förra sommaren stod det klart; paret skulle ta sitt pick och pack och flytta vidare till deras första gemensamma boende. Nämligen på slottet Rastaborg på Ekerö. Slottet har anor så långt tillbaka som på 1600-talet och är totalt 1 500 kvadratmeter stort.

I skrivande stund ligger huset ute till försäljning men de har inte haft några visningar än, vilket betyder att de inte fått in några bud.

Efter 17 år i ett hus är det inte konstigt om man börjar få en känsla av vemod över att behöva säga hej då. Nu tror följarna att Anders kanske inte riktigt är redo att sälja huset än.

Annons

Följarna om Anders Bagges husförsäljning: ”Du låter så ledsen”

I ett nytt inlägg på Instagram har Anders lagt upp en bild på husets brygga med texten:

”Sån vacker ny, mycket i tankarna nu”, skriver han följt av ett hjärta.

I kommentarsfältet är det många följare som börjar ifrågasätta om Anders verkligen gör rätt i att sälja huset.

”Skulle aldrig sälja ditt fina hus, hyr ut det ett år o känn efter, gör inget som inte känns 100 % bra.”, skriver en person.

”Om du känner dig "hemma" och finner ro på denna plats så varför inte hyra ut tills du vet och är redo till 100%?.....”, skriver en annan.

”Sälj inte Anders! Du kommer ångra dig, visst Rasta är jätte fint men HERREGUD det här stället är ju rena paradiset och balsam för själen. På rasta har du en stor ridskola bredvid med ljud och rörelse hela tiden”, skriver en tredje.

”Åh, du låter så ledsen. Om du har möjlighet hyr ut huset ett tag så du inte ångrar dig. Din fru skulle säkert förstå”, hälsar en fjärde.

Annons

Johanna Lind Bagge om Anders Bagges beslut

När Hänt träffar Johanna Lind Bagge på Årets Feminista 2023 berättar hon hur Anders egentligen ser på saken.

– Alltså Anders har ju bott där länge och jag med. Men det är ju så, allting har sin tid. Det är ett fantastiskt ställe, det är ett unikt ställe. Så det är väl magiskt, men allt har ju sin charm så man kan ju alltid sakna någonting. Jag har själv bott i många hus och man kan alltid ha ett minne och sakna det, säger hon och fortsätter:

– Men allting har ju sin tid. Man måste ju våga hoppa för att göra en förändring och det är ju det och det gäller i allting, hus, jobb, privatliv, vad det än är.

Har Anders börjat tvivla? Och isåfall, lugnar du honom då med de här orden?

– Nej gud nej, man ska aldrig styra någon utan man ska alltid ta sitt eget beslut. Det är inte hela världen, man kan alltid bara flytta tillbaka. Man kan aldrig förlora om man aldrig har försökt. Jag tror väldigt mycket på ödet, jag tror att om saker inte blir av så är det bara livet som försöker putta en i en annan riktning helt enkelt, förklarar Johanna.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, Cracchiolo/Shutterstock

Annons