TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Johanna Ågren om relationen med Peter Bysell efter Farmen

06 mar, 2020 
Farmen-deltagarna Peter Bysell och Johanna Ågren
Deltagarna Johanna Ågren och Peter Bysell byggde en stark vänskap under sin medverkan i TV4:s Farmen.
Nu berättar de om den dagliga kontakten som de fortsatt hålla efter programinspelningarna.
Annons
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Efter romansryktet – Farmen-Esmeralda och Peter avslöjar sanningen om relationen

Farmen-deltagaren Johanna Ågren, 29, gick tidigare i veckan ut med att hon är gravid, något som hon avslöjade genom ett inlägg på Instagram. Bebisen är beräknad till september och Johanna mår hittills bra.

– Generellt har jag mått jättebra men det är klart att det är en förändring i kroppen och att jag haft lite illamående och varit trött, har hon tidigare berättat för Hänt.

Den stora livsförändringen menar hon att hon har en annan Farmen-deltagare att tacka för. När Hänt pratade med Johanna berättade hon nämligen att det var genom Peter Bysell, 41, som hon träffade sin stora kärlek Filip, som nu ska bli pappa.

– Jag var hemma hos Peter efter att Farmen hade spelats in för att vi umgås väldigt mycket nu efter inspelningarna. Så jag var hemma hos Peter och så var Filip där, för att han är kompis med Peter. Så det var faktiskt så vi träffades, sa Johanna då.

Nära relationen efter inspelningarna

Trots att tittarna både fått sett skratt och tårar från Johanna under säsongens gång är hon tacksam över sin medverkan i programmet.

Annons

– Hade jag inte varit med i Farmen och träffat Peter så hade jag inte träffat Filip som nu ska bli pappa.

Peter och Johanna fann varandra på gården under inspelningarna av programmet. Idag hörs de dagligen trots att flera månader gått sedan Farmen spelades in.

– Jag, Peter och Madde pratar faktiskt varje dag, har hon tidigare berättat för Hänt.

Peter och Johannas nära relation är något som även Peter själv bekräftar när Hänt pratar med honom.

Peters ärliga kärleksbesked

Tyvärr har det inte gått lika bra för Peter att träffa den rätta än. När Hänt pratar med honom berättar han att längtan efter kärlek dock finns och att han hoppas på att hitta någon med det där lilla extra.

– Jag är singel. Om jag ska vara helt ärlig så håller jag mig mycket hemma, men förhoppningsvis kommer jag snart att hitta min ”livsfru”. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att hitta henne. Man får väl börja att gå utanför dörren lite mer. Som tur är reser jag mycket. Plötsligt står hon bara där! säger han.

FOTO: TV4

Annons