Johanna Ågren avslöjar gravidlyckan efter Farmen

Johanna Ågren

Ännu en säsong av Farmen är i full gång och en av deltagarna vi får följa är Johanna Ågren.
Hon berättar nu om livsförändringen som skedde bara månader efter inspelningen.
– Det känns bara jätteroligt och alla ser verkligen fram emot att få en liten bebis i familjen, säger Johanna till Hänt.

Årets säsong av Farmen börjar närma sig sitt slut men några tappra deltagare har fortsatt att hålla sig kvar på gården även  under de sista veckorna. En av dessa är 29-åriga Johanna Ågren från Stockholm som under sin programmedverkan både skrattade och grät. Ett av tillfällena som var extra speciellt menar Johanna var när deltagarnas nära och kära kom på besök.

”Känslorna bubblade upp i kroppen på 1 sekund och när jag ser min fina mamma kan jag inte hålla tillbaka!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram efter att avsnittet sänts.

Johanna Ågren ska bli mamma

Johanna Ågren har även skrivit om känslorna hon kände när det var dags att säga hejdå till sin mamma och menar att det var en av de tuffare stunderna i programmet.

Men nu är det dags för Johanna själv att bli mamma, en nyhet som hon avslöjade på Instagram. Johanna och Filip träffades efter inspelningarna av programmet genom sin gemensamma vän Peter Bysell, som även han medverkade i Farmen 2020. När Hänt pratar med Johanna berättar hon att förväntningarna är höga och att paret fick reda på graviditeten i början av januari.

– Vi blev helt överlyckliga på en gång när vi fick reda på det, säger hon.

”Förändring i kroppen”

Det nya familjetillskottet förväntas komma i september och hittills har graviditeten rullat på bra för Johanna.

– Generellt har jag mått jättebra men det är klart att det är en förändring i kroppen och att jag haft lite illamående och varit trött, säger hon till Hänt.

Trots att det är Johannas första barn så känner hon sig relativt lugn inför livsförändringen då hon har många barn omkring sig.

– Jag har en syster som har två  barn och har många barn i familjen. Så det känns bara jätteroligt och alla ser verkligen fram emot att få en liten bebis i familjen.

Ärliga orden om Farmen

Johanna Ågren känner sig nöjd med sin tv-medverkan och tittar själv på säsongen som nu sänds på tv.

– Jag tycker att det är jätteroligt att få återuppleva allting igen, säger hon och fortsätter:

– Jag är jättenöjd och kan verkligen stå för allting som jag sagt och gjort.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN