Artikeln innehåller reklamlänkar

Johan Rheborgs tårar efter dottern Josefins ord: "Golvad"

Johan Rheborg i tårar av dottern Josefins hälsning

Johan Rheborgs dotter Josefin överraskade honom med en kärleksfull hälsning i Hellenius hörna. Då bröt skådespelaren ihop. "Jag vet inte vad jag ska säga, wow", säger han.

Det blev tårkalas i när skådespelaren Johan Rheborg, 55, gästade programledaren David Hellenius program Hellenius hörna i TV4. Under studiointervjun, som spelades in för bara några dagar sedan, lyckades nämligen David Hellenius överrumpla Johan Rheborg totalt med en personlig videohälsning från hans dotter Josefin, 25.

Det hela började med att Johan Rheborg erkänt att han lider lite av att båda döttrarna vuxit upp och flyttat hemifrån.

– Det blir lite tyst och ensamt, säger han.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Johan Rheborg verkar dock inte ha vetat om att dottern spelat in en hälsning till honom, och han var definitivt inte beredd på de fina orden dottern skulle säga till honom:

– Hej pappa, jag vill bara säga att du är en jätte, jättebra pappa. Och jag är så oerhört glad och tacksam över att du har ställt upp för mig på alla möjliga sätt som en pappa kan göra. Att du låtit mig göra och få vara precis den jag vill, och accepterat mig för den jag är. Jag älskar dig jättemycket, säger Josefin.

Det är en märkbart chockad och rörd Johan Rheborg när dotterns videohälsning är över.

– What, säger han blinkar och torkar bort tårarna i ögonen.

Även programledaren David Hellenius verkar kunna relatera till Josefins ord om hur en bra förälder agerar.

– Det är väldig bra beröm, just att man vill att barnen ska få vara precis som de vill och inte påverka för mycket. Eller hur?, frågar han Rheborg som tvingas samla sig.

– Nej, jag är lite golvad här. Det är min ambition att de inte ska behöva vara någon annan än den de vill vara och att de ska ta sin rättmätiga plats i samhället. Det är inte självklart att de vågar, jag har själv dåligt självförtroende i botten. Jag vet inte vad jag ska säga, wow, säger han.

Tillsammans med frun Kristina Rheborg har Johan Rheborg döttrarna Linnea, 27, och Josefin, 25.

Hellenius hörna visas i TV4 på söndagar klockan 21.00. 

LÄS OCKSÅ: Johan Rheborgs ärliga ord om sjukdomen: ”Svårt att prata om”

LÄS OCKSÅ: Johan Rheborgs tack till följarna – efter responsen på ärliga inlägget

FOTO: TV4

 

Senaste nytt