LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tina Nordström och Johan Östling tvingas bo i husvagn – lämnat allt

14 maj, 2024 
TV4-profilerna Tina Nordström och Johan Östling bor i husvagn.
Nu berättar Johan om deras relation.
– Vi trivs ju väldigt bra, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?Brand logo
Världens sämsta skämt med Johan Östling – har du hört dessa förr?

Sedan sju år tillbaka har vi fått se Johan Östling, 50, i rollen som en av programledarna i Hela Sverige bakar. Däremot är hans roll mer som ett humoristiskt inslag, även om han verkligen blivit en hejare på bakning.

– Jag kommer ju egentligen inte alls från mat- och bak-branschen så jag blir ju den här clownen utanpå. Men det finns ju en gedigen värme från Tina och de andra att allt ska bli jäkligt bra och fint, säger Johan till Hänt.

Redan nu är inspelningarna i full gång, berättar han.

– Vi filmade första avsnittet igår, i stekande solsken, ingen vind, i ett tält på Ulriksdals slottsträdgård. Det var helt magiskt.

Därför bor Johan Östling i en husvagn

Detta betyder ju med andra ord att Johan och gänget är på plats på inspelningsplatsen som är Ulriksdals slott. Så från och med nu och fram till midsommar kommer Johan och Tina bo i husvagnar.

Annons

– Ja för första gången på kunglig mark har man fått göra en egen liten camping-by. Det är en sjuk känsla när man tänker att det är fyra husvagnar som står i en cirkel och en liten grill i mitten. Så vi campar på Ulriksdals slott där Gustav III red in för att hälsa på sin mor för 250 år sedan. Så ligger vi där och campar!, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det är raka motsatsen till Böda camping, omgivningen känns kanske lite ståtligare får man väl säga.

Får man en egen husvagn? Eller delar du med Tina?

– Nej nej, alla har en egen. Det är ju som små fina hotellrum de här husvagnarna. Så det är riktigt trevligt. Det är skönt också att det är 50 meter till tältet där man ska filma, så det blir som en liten trailer.

HELA SVERIGE BAKAR
FOTO: INSTAGRAM

Så är Johan Östlings relation till Tina Nordström

Johan och Tina är inne på sin sjunde säsong tillsammans och under årens lopp har det minst sagt hänt en del. Men framför allt är de ju väldigt goda vänner.

– Vi trivs ju väldigt bra allihop, förklarar Johan.

Brukar du och Tina umgås privat?

– Nej inte alls, vi bor ju så långt ifrån varandra. Men hade vi bott närmare hade det säkert varit något annat, säger Johan och tillägger:

– Vi försökte räkna efter igår vilken säsong vi är inne på och det är sjunde. Redan från start har hon varit så fantastiskt prestigelös, hon delar med sig av allt hon kan till mig.

FOTO: Tommy Pedersen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons