ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan Jureskog om privata relationen med Hedvig – utanför Let's dance

25 mar, 2023 
Johan Jureskog och Hedvig
Let's dance-aktuella Johan Jureskog och hans dansare Hedvig Löfwall har kommit varandra nära.
Nu berättar de om sin relation utanför danslokalen.
– Sjukt mycket middagar och det har blivit en del vin också, säger Johan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”Brand logo
Rickard Sjöberg om stödet hemifrån: ”Hade inte gått annars”

Johan Jureskog, 47, är en av deltagarna i Let's dance 2023. Upplevelsen likar inget annat stjärnkocken tagit sig an men vid sin sida har han proffsdansaren Hedvig Löfwall, 28.

Privata relationen mellan Johan Jureskog och dansaren Hedvig Löfwall

När Hänt träffar dansparet berättar de att de har en viss taktik för att komma varandra nära. Det är när Johan får frågan om hur det känns att vara så närgången med någon annan än hans partner som han berättar om hur duon gjort för att bli bekväma med varandra.

– Man är ju väldigt nära varandra hela tiden. Men vi har byggt upp det så här, jag var med i Kocklandslaget i åtta år och det vi satsade väldigt mycket på var att göra andra saker än att laga mat för att få teambuildingen. Så vi har umgåtts jättemycket privat. Våra familjer har umgås ute på landet, ni har tagit hand om våran hund och ni har en liten hund så de är bästisar nu. Sjukt mycket middagar och det har blivit en del vin också även om jag kanske är mer av en vin-drickare än vad du är, säger Johan och tittar på Hedvig som instämmer.

Annons

Så ni har byggt upp en ordentlig grund som vänner?

– Jag tror att det är väldigt viktigt när man ska umgås så tight, att lära känna varandra. Och våga hålla i varandra, säger Johan.

Efter premiären förra veckan hade Johan och Hedvig en kväll på stan tillsammans med de andra deltagarna.

– I söndags, vi var ute och busade lite efter sändning. Sen fick vi en ny dans och så drog vi igång på söndagen, säger Johan.

Blev det vilt?

– Det blev inte så vilt men det är skönt att samlas upp efter. Det är en sån eufori att man är klar med veckan, jag har bara upplevt det en gång men det kändes så. Så vi möttes upp på Taverna Brillo, det var några glas och vi pratade om hur det gått.

Så ser Johan Jureskogs familjeliv ut – berättar själv

När det gäller Johans privatliv så är han gift med Paulina Jureskog, 33, sedan 2016. Paret har två gemensamma barn Greta, 5, och John John, 2. Under lördagarna är det dock främst Johans fru som kommer vara på plats i publiken.

Annons

– Min son är två så han ska nog verkligen inte vara i lokalen överhuvudtaget. Han är en liten bulldozer, säger Johan.

Även för Hedvig är Let's dance något nytt, hon är nämligen en av de dansarna som gör sin första säsong i år.

– Det är så himla kul. Jag började med pardans för att Let's dance gick på tv, jag var 11 år och mamma såg Let's dance på tv och så började jag på det. Sen blev jag helt fäst vid de här danserna och tyckte det var så himla kul. Nu har jag både tävlat och undervisar i massa år och nu är jag här. Jag är överlycklig, säger Hedvig.

FOTO: TT/Instagram

Annons