Johan Gunterberg och Bianca Ingrossos relation idag

Bianca Ingrosso och Johan Gunterberg

Två år har gått sedan det stora bråket mellan Bianca Ingrosso och Johan Gunterberg i tv-programmet Breaking News med Filip och Fredrik.
Såhär ser deras relation ut idag!

När inluencern Bianca Ingrosso, 25, och Det Vet Du-sångaren Johan Gunterberg, 31, möttes i Filip Hammars och Fredrik Wikingssons program Breaking News med Filip och Fredrik uppstod det en hel del frågetecken. De två stjärnorna var nämligen oense angående om de hade legat eller inte, vilket eskalerade och slutade i ett stort bråk mellan dem.

Det har nu gått två år sedan händelsen. Såhär ser deras relation ut idag.

Biancas markering mot Johan

Det var när programledaren Andreas Weise ställde frågan om stjärnorna hade legat som allting började. Bianca svarade ja utan att tveka en sekund, medan Johan verkade ha ett helt annat svar. 

– Har vi inte gjort det?, frågade Bianca då chockad över att Johan förnekade det.

Efter att Fredrik Wiking pressade Andreas Weise till att ta redan på sanningen blev Bianca ombedd att förklara vad som hade hänt och hon fortsatte berätta:

– Vi var ute en kväll. Vi snackade, vi kom bra överens och sen gick vi hem till dig, sa Bianca i programmet.

Johan avfärdade det hela med att säga han inte ville prata om vilka han har legat med i tv och förnekade även att han hade skulle ha raggat på influencern, vilket hon menade att han hade gjort ganska nyligen innan inspelningen.

Under influencergalan Iconfest som ägde rum ett tag senare valde Bianca att markera att hon fortfarande var sur på Johan efter händelsen i Breaking News. När det var dags för henne att gå upp på scen för att ta emot priset som Årets influencer valde hon därför att krama alla förutom Johan. Istället gav hon honom en klapp på axeln.

Johan la senare upp en film från händelsen och skrev under inlägget:

“När man får nobben PÅ SCEN av Bianca Ingrosso…

Deras relation idag

Både Johan och Bianca är uppvuxna på Lidingö och har känt varandra sedan Bianca gick i gymnasiet, men efter bråket 2018 berättade hon för Expressen att de längre inte hade någon vänskapsrelation till varandra.

– Jag fick en fråga och jag svarade på den, och sen har det blivit till en större grej än vad det egentligen är. Vi är inte ovänner, och vi är inte vänner, sa hon då.

Johan fick även han berätta sin sida av det hela.

– Jag är inte så intresserad av att prata om vilka jag legat med i massmedia. Det är så jävla skumt att hon bara kör. Vilket i och för sig är roligt med Bianca, hon är en rolig tjej och vi gillar henne, hon är skön, sa han om situationen.

Det har nu gått två år sedan bråket och stjärnorna verkar fortfarande inte ha någon större relation till varandra. Varken Bianca eller Johan följer den andra på Instagram, och även resten av bandmedlemmarna i De Vet Du, som också var med när bråket ägde rum, har valt att inte heller följa Bianca på några sociala kanaler.

Hänt har sökt Johan Gunterberg och Bianca Ingrosso. 

FOTO: Karin Törnblom/TT/Ola Axman/TT