LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Johan Glans om sitt vilda singelliv: "Jag var en komplett slampa"

01 apr, 2015 
AvElisabeth Andersson
I dag är Johan Glans en gift man. Men när han levde som singel gick det vilt till.
Annons

Skojfriske Johan Glans, 40, träffade sin hustru Sara Young, 39, genom jobbet. Hon är stand up-komiker och första mötet skedde på en klubb i Malmö där de båda uppträdde. Johan var inget vidare på att ragga.

– Jag blev väldigt förtjust i henne, sen visste jag inte riktigt steg två… så jag ringde henne. Bara för att prata. Det tyckte hon var jättekonstigt, hon väntade liksom på vad jag ville. Vi pratade i en kvart, sen sa jag “vi hörs”. Men sakta men säkert sen, genom många luddiga och vaga telefonsamtal om väder och vind, lyckades jag övertyga henne, säger han till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret gifte sig för två år sedan och har döttrarna Minni, 7, och Cilla, 4, tillsammans.

Johan och Sara gifte sig i april 2013. Foto: Jonas Hessman
Johan och Sara gifte sig i april 2013. Foto: Jonas Hessman

Innan han träffade Sara och precis började få fart på sin stand up-karriär levde han det vilda singellivet en kort period.

Annons

– Jag vet inte om jag skulle kalla det player, men jag var en komplett slampa i två år, säger komikern.

Johan har inte bara begåvats med ett barnsligt utseende, han drabbas fortfarande av barnsjukdomar. I julas hade han scharlakansfeber.

– Dessutom har jag tre mjölktänder kvar, det kom aldrig några nya. Jag går till tandläkaren en gång om året, röntgar, men de sitter där de sitter. Någon gång måste de ramla av, säger han till Expressen.

Han avslöjar också att han har dåligt immunförsvar och blöder nästblod.

– Usch, ja, det låter som att jag inte är lämpad för den här planeten.

Andra gillar också:

Annons