LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joel Kinnamans råa skämt om vännen Fares Fares

30 jan, 2017 
AvOla Brising
Fares Fares nya film vann juryns pris på Sundance Filmfestival. Kompisen och kollegan Joel hyllar honom, men ger samtidigt en rejäl gliring.
Annons

De svenska skådisarna Joel Kinnaman, 37, och Fares Fares, 43, har varit nära kompisar länge. De spelade första gången mot varandra i “Snabba Cash” 2010 och har efter det även jobbat ihop i filmerna “Snabba Cash 2” och “Child 44”.

Joel har sedan dess blivit Hollywoodstjärna med en roll i serien “The Killing” och huvudrollen i “Robocop” 2014. Han hade även en roll i storfilmen “Suicide Squad” i fjol och är i år aktuell med huvudrollen i nya tv-serien “Altered Carbon” som har premiär senare 2017.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
way out west festival i göteborg, fares fares, joel kinnaman 2012-08-10 (c) Thomas Johansson / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 3670
Kompisarna Joel Kinnaman och Fares Fares på Way Out West 2012.

För Fares har det gått lite långsammare med den internationella karriären, men han hade en mindre roll i senaste “Star Wars-filmen “Rogue One: A Star Wars Story” och i helgen vann hans senaste film “The Nile Hilton Incident” som regisserats av Tarik Saleh, 45, juryns prestigefyllda pris på Sundance Filmfestival i USA.

Annons

Detta uppmärksammade Joel på sin Instagram genom att lägga ut en bild på filmaffischen och skriva en kärleksfull, skämtsam, men även rätt vass hyllning:

“Mina kära vänner Tarik Saleh och Fares Fares vann juryns stora pris på Sundance! Jag har alltid sagt att Fares näsa var ämnad för något större”, skriver han.

https://www.instagram.com/p/BP1xzBllXfW/?taken-by=joelkinnaman

Ända sedan han slog igenom i filmen “Jalla! Jalla!” 2000 har folk förutom hans skådespeleri uppmärksammat Fares för att han har en stor näsa. Det är ingenting han någonsin pratat om själv i intervjuer, men vi håller tummarna för att han är så bekväm och tillfreds med sitt utseende att han inte tar illa upp av polarens gliring.

skarmavbild-2017-01-30-kl-10-56-25
Förhoppningsvis tar Fares Fares vännens gliring med ett leende.

 

Annons