Joel Kinnamans hemliga blixtbröllop: "De har inte känt varandra så länge"

Enligt tidningen Hänt i Veckan har Joel Kinnaman och Cleo Wattenström gift sig. "De har inte känt varandra så länge", säger en uppgiftslämnare.

Det var under festivalen Way Out West i Göteborg förra sommaren som svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman, 35, syntes med en ny tjej, tatueraren Cleo Wattenström, 23.

Nu har paret tagit nästa steg i förhållandet. Under försommaren gifte de sig under en enkel ceremoni i USA.

– Inga släktingar var där då men i juli samlade de alla i Sverige och firade vigseln. Det var första gången Joels och Cleos familjer träffades, berättar en källa exklusivt för tidningen Hänt i Veckan.

Samma källa fortsätter:

– De är kära, annars gifter man sig inte. Men många förvånades över hur snabbt det gick. De har inte känt varandra så länge.

Joel Kinnaman är numera en gift man. Foto: Stella Pictures

Joel Kinnaman är numera en gift man. Foto: Stella Pictures

Joel har en amerikansk pappa och är därför både svensk och amerikansk medborgare. De olika staterna i USA tillämpar olika regler så svensk hindersprövning behöver inte vara ett krav.

– Beroende på i vilken stat vigseln sker så krävs det olika typer av papper, berättar en tjänsteman på amerikanska ambassaden för Hänt i Veckan.

För att bröllopet ska gälla i Sverige måste paret dock anmäla det själva.

– Gifter man sig utanför Sverige har man en skyldighet att meddela oss det. Vi har ingen samkörning med register utomlands, berättar en tjänsteman på Skatteverket för oss.

I slutet av förra året köpte Joel en lyxvilla på 236 kvadratmeter på Sunset Boulevard för 17,5 miljoner kronor, enligt tidningen Vanity Fair. Cleo har sedan dess flyttat in.

Nu spekuleras det i om en av anledningarna till att paret slog till med bröllop så snabbt var för att Cleo skulle kunna börja arbeta. Att gifta sig med en amerikansk medborgare förenklar processen vid ansökan av ett så kallat Green Card.

Läs även:

Tone Oppenstam från ”Ladies på Östermalm” har bytt namn – till Bernadotte

Tone Oppenstam vägrar ge upp – kämpar vidare mot sin fängelsedom

10 irriterande kollegor som kommer att driva dig till vansinne efter semestern

SENASTE NYTT!