LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joel Åhlén-Nyström om storbråket med Anitha Clemence

19 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Anitha Clemence och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström har varit ett par i snart tre år.
Men i podcasten "Lillelördag" berättar han nu om en stor konflikt som uppstod mellan dem.
– Vi borde göra slut, säger han.
Annons
Allt om Anitha ClemensBrand logo
Allt om Anitha Clemens

Anitha Clemence, 42, och Joel Åhlen-Nyström, 30, blev ett par år 2017 och har sedan dess varit stabila. Men nu berättar Joel om ett bråk mellan paret som fick honom att tro att det var slut.

Deras relation

När paret träffades hade Anitha precis kommit ur ett sex års långt äktenskap med mediaprofilen Calle Schulman, 40. Det tidigare paret fick under deras tid tillsammans barnen Penny och Tom Allan, och den lilla familjen var länge stora favoriter bland följarna på Instagram. Beskedet om uppbrottet mellan kändisparet chockade därför många, men bara några månader efter separationen hade både Anitha och Calle gått vidare.

Men Anithas förhållande med Joel blev i början väldigt uppmärksammat, och anledningen bakom de starka reaktionerna var den stora åldersskillnaden på 11 år. Men folks åsikter stoppade inte paret från att visa sin kärlek, och nu tre år senare bor de tillsammans och lever varannan vecka-livet med barnen Penny och Tom Allan.

Annons

“Vi borde göra slut”

I podcasten Lillelördag som Anitha har tillsammans med Ann Söderlund, 48, berättar Joel om en stor konflikt som gjorde att han trodde att han och Anitha skulle göra slut. Det är när Ann läser upp ett påstående som Joel ska svara på som det kommer fram.

– När jag och min partner inte är överens eller har en konflikt så kommer jag snabbt över det. Alltid, ofta, sällan eller aldrig, säger Ann och väntar på att Joel ska svara.

Joel svarar snabbt “alltid” varpå Ann frågar om det är något som har förändrats från att han var nykär till nu, då han är mer “stabilt förälskad”.

– Ja men absolut. Såhär är det, att Anitha är ju i en konflikt ganska explosiv och jag är tvärtom. Men i början då när hon var explosiv så kunde det ju komma vad som helst som “nej men vi borde göra slut. Det tar slut, det här är ingen idé”. Och då i början innan jag hade lärt känna “konflikt-Anitha” så kunde man ju ta det lite på orden, och liksom tänkte att fan det kanske kommer ta slut nu. Det kommer inte funka. Men sen allt eftersom så lärde jag mig ju.

Han berättar sedan att de nu börjat med att ta en time-out när de bråkar för att ge varandra utrymme att lugna ner sig innan de säger saker de sedan skulle kunna ångra.

– Vi gjorde så några gånger och det visade sig att det lägger sig ganska fort. Så jag tycker att vi kan bråka en hel del men att vi kommer över det ganska fort, säger han.

Annons