TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Joe Laberos stora familjevändning – för dottern

06 feb, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Joe Labero
Joe Laberos dotter har aldrig bott i Sverige. Men nu packar hela familjen Labero sitt pick och pack – och flyttar till Östermalm i Stockholm.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Joe Labero, 56, har nått stora framgångar med sina magishower i det amerikanska casinoparadiset Las Vegas. Men i somras blev avslöjade magikern att han helt stänger ner sina föreställningar i USA för att i stället flytta till Kina. Nu gör familjen Labero med frun Anna Vinterfall, 38, och dottern Nicole, 12, ytterligare en vändning – och flyttar till Sverige.

Redan förra året turnerade Joe Labero Sverige runt med en av sina shower. Men då fick hustrun och Nicole stanna hemma i USA då dottern fortfarande gick på amerikansk skola.

– Man ska inte hålla på att flytta på henne hela tiden. Men det finns ju Facetime och Nicole vet ju inget annat än det här livet, sa Joe Labero då till Svensk Dam om de långa perioderna då han är borta från familjen på grund av sitt jobb.

Bor på Östermalm

Men nu bekräftar alltså Joe Labero  att han och familjen har flyttat in i en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Dottern Nicole har aldrig tidigare bott i Sverige och ven om hon kan prata svenska uttrycker magikern en viss oro för hennes läs- och skrivkunskaper.

Annons

I vår gör Joe Laberos nya familjeshow ”Goldfingers”  premiär på Hamburger Börs. Men hur länge familjen blir kvar i Sverige är dock ännu oklart.

– Innerst inne är jag en nomad. Just nu är jag i Sverige. I alla fall i vår, sen får vi se hur det blir. Vi kanske stannar här eller så tar vi oss ut i världen igen, säger Joe Labero till Aftonbladet.

Längtar efter fler barn

Joe Labero har tidigare berättat om sin längtan efter ett syskon till dottern Nicole som under 12 års tid levt som ensambarn. Tillsammans med den yngre hustrun drömmer han om ett tillskott till familjen.

– Det går inte att komma ifrån att det är helt underbart med barn. Det blir bara härligare och härligare ju äldre de blir. De går från att vara ett litet kolli som bara ligger, äter och skriker, till att bli en liten människa. Men alla åldrar har självklart sin charm.

Annons