TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jockiboi hyllas av världsstjärnan: "Så bra"

31 jul, 2017 
Joakim "Jockiboi" Lundells musikkarriär har gått i raketfart, och efter en hyllning från den här personen får den troligen ännu lite medvind på vägen...
Annons

Ja, ni har väl hängt med på att youtube-stjärnan Joakim “Jockiboi” Lundell, 31, har kastat sig in i musikbranschen? Väl där har han blivit väl bemött. När han släppte sin första låt ”All I need” i februari klättrade den ända upp på första plats redan första dygnet, och därmed petade han ner Ed Sheeran med hans låt “Shape of you”. När Hänt pratade med honom då, var han i chock.

– Alltså, vad säger man? Jag är i chock. Går det ens att beskriva detta? Jag är ju starstrucked eftersom jag älskar ”Shape of you”. Att ens få ligga nära den låten på listan…, berättade Joakim då.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter det har han hunnit släppa två partydängor till och nu hyllas han internationellt. Den amerikanska tv-personligheten och bloggaren Perez Hilton, 39, som driver en av världens största plattformar för skvaller och kändisar har nu hyllat Joakims musik i ett inlägg.

”Lyssna på det här! Joakim Lundell är i linje med vart dansmusiken är 2017”, skriver han och fortsätter:

”Det är en radiosång! Och den är så bra!”

Perez länkar till Joakims youtube-kanal “Joakim Lundell”, och vi tror att han kan få ett gäng lyssningar där igenom! Vad tror ni? Kul tycker vi!

Foto: IBL

Annons