LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill Joakim och Jonna Lundell flytta från Lundellhuset: ”Kaos”

04 mar, 2023 
Jonna och Joakim Lundell
I flera år har renoveringarna i Joakim och Jonna Lundells mångmiljon hus, Lundellhuset, pågått.
Nu avslöjar paret att de egentligen vill flytta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

Youtube-profilerna Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, köpte i slutet av 2017 ett enormt lyxhus på hela 523 kvadratmeter.

Sedan dess har en rejält påkostad renovering varit i rullning och nu, över fem år senare, är renoveringen fortfarande inte klar. Huset, som nu mera kallas för Lundellhuset, tycks faktiskt inte bli klar på ett bra tag.

Men sanningen är den att paret efter alla år av slit och stora summor spenderade pengar, inte vill bo kvar i villan.

Joakim och Jonna Lundell vill flytta från Lundellhuset

I senaste avsnittet av parets podd Jocke och Jonna – Sanningen måste fram, berättar de att varken Joakim eller Jonna faktiskt vill bo kvar i huset.

De får då frågan: ”Vill ni bo i huset tills ni blir gamla eller hade ni kunnat tänka er att flytta?”

– Flytta, säger både Joakim och Jonna.

”Är ni less på Lundell-huset?”, frågan poddkollegan, varpå paret svarar:

– Nej men det är så kopplat till jobb, säger Joakim.

Annons

– Jag tror såhär, att skulle vi flytta så hade vi ju saknat det. Men om du hade frågat mig iallafall för kanske fyra år sedan, så hade jag sagt att nej men gud jag kommer aldrig flytta härifrån, säger Jonna och fortsätter:

– Men jag är så trött på det, att det liksom har hänt för mycket historia. Så man känner såhär, tänk vad skönt det vore om man bara blev av med skiten.

Därför vill Joakim och Jonna Lundell inte bo kvar i Lundellhuset

I podden forsätter de förklara att de inte har något starkt känslomässigt band till huset, utan de kopplas mer eller mindre bara samman med jobb.

– Alla minnen här är ju kopplade till jobb, i ju med att det bedrivs affärsverksamhet, eller näringsverksamhet i stort sett dygnet runt här. Så lägenheten har ju varit det bästa valet någonsin att skaffa medans det spelas in i Lundellhuset, säger Joakim.

I ju med att paret heller inte vet när de kommer att vara klara med sin renoverings serie Lundellhuset - Sveriges lyxigaste bygge, blir det ännu svårare att försöka göra huset till ett riktigt hem. Det blir snarare en inspelningsplats, eller rekvisita.

– Nu är det ju kaos här igen, för nu går vi i en sån här period där det måste hända massor i serien. För det trappas upp mot de sista avsnitten, säger Joakim.

– När man tänker huset, så tänker man arbete, säger Joakim.

FOTO: Youtube/LORESTANI ALI/Aftonbladet

Annons