TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jocke och Jonna Lundell om oron för dottern Lunabelle

26 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Jocke och Jonna Lundell
I Familjen Lundell får man ta del av Jocke och Jonnas vardag med dottern Lunabelle.
Nu öppnar de upp om oron inför framtiden med dottern.
– Det kan vara svårt, säger Jocke.
Annons
Följarnas starka reaktion – efter Jocke och Jonnas nya bild på sonen LionelBrand logo
Följarnas starka reaktion – efter Jocke och Jonnas nya bild på sonen Lionel

I det senaste avsnittet av Familjen Lundell får man följa familjen i deras vardag. Det som egentligen står på agendan är en familjefotografering, men då Jonna Lundell är höggravid och inte mår så bra tvingas de dessvärre till att ändra om i planerna.

– Tanken var egentligen att ta familjebilder, men Jonna har haft lite värkar. Så då tänkte jag att ”fasen, jag kör fotografering”. Jag och Lunabelle kan ta lite bilder, säger Joakim Lundell om situationen innan Jonna tar över och berättar hur hon känner:

– Jag mår helt ärligt inte så bra. Jag har värkar och jag är fruktansvärt slut i kroppen sen igår. Jag har träningsvärk i kroppen eftersom jag höll igång och liksom försökte få igång allting.

De tar med Lunabelle till övervåningen för att låta henne välja kläder till dagens fotografering, men efter att ha försökt få henne att bestämma sig under ett bra tag uttrycker Jonna sin oro över hur framtiden med dottern kommer att bli.

Annons

Jocke och Jonnas oro över framtiden med Lunabelle

Jonna lägger fram tre olika klänningar som förslag till Lunabelle, men varje gång man tror att hon har bestämt sig slänger hon istället bestämt iväg klänningen för att gå till den nästa. Och så håller det på.

– Om Lunabelle har svårt att välja kläder redan nu vid 1,5 års ålder, fatta då när hon kommer upp i tonåren, säger Jonna innan hon fortsätter:

– Alltså hon kommer ju stå och verkligen kasta ur kläderna såhär ur garderoben och inte veta vad hon ska ha på sig.

De fortsätter kampen med att försöka få dottern att bestämma sig ett tag till, och tillslut kommer de fram till den klänningen hon först var inne på. Men precis när de ska ge sig iväg till fotograferingen bryter dottern ihop, något som får även Jocke att öppna upp om oron inför framtiden.

– Det är en bestämd liten dam och det är något vi kommer behöva jobba med. Jag tror att det är väldigt viktigt att i den här åldern sätta gränser och lära henne om tålamod, säger han innan han fortsätter:

– Det kan vara svårt när hon växer upp i det här huset där det är så mycket saker och det kan se ut som att allt är gratis. Men så har liksom inte riktigt resan varit hit.

FOTO: Dplay

Annons