LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakims ord om Jonna efter tuffa tiden: "Så otroligt modig"

24 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Joakim "Jockiboi" Lundell har tillsammans med frun Jonna Lundell, i deras youtube-kanal varit öppen med parets svårigheter med att skaffa barn. När Joakim under måndagsmorgonen gästade Nyhetsmorgon, pratade han om just detta samtidigt som han passade på att förklara hur imponerad han är över Jonna som kämpat med både cellförändringar och nedsatt funktion på sköldkörteln.
Annons

Joakim Lundell, 31, har hunnit med en hel del i sin karriär sedan han slog igenom som “Jockiboi” i skandal-dokusåpan “Kungarna av Tylösand” 2010. Idag är han mest känd för sin youtube-kanal han har tillsammans med hustrun Jonna Lundell, 23, där paret på senaste tiden varit öppna om deras svårigheter med att skaffa barn, och tidigare i somras kunde de berätta att de till slut kommit fram till  beslutet att de ska adoptera. Problemen med att få biologiska barn har framförallt handlat om Jonnas cellförändringar, något hon också delat med sig av till fansen. Under måndagsmorgonen gästade Joakim Nyhetsmorgon där han delade med sig av sina egna tankar kring detta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns väldigt skönt att vi varit offentliga med det, för vi får enormt stöd och har också fått mycket bra tips som lett oss närmare till att få ett barn, säger han och fortsätter förklara parets syfte med att berätta om detta på youtube-kanalen.

Annons

– Vi vill vara öppna, vi vill vara personliga och väldigt äkta.

Jonna Lundell som inte bara kämpat med cellförändringar, utan till följd av dessa problem dessutom fått nedsatt funktion på sköldkörteln, behöver regelbundet äta medicin. Joakim berättar att hon ibland får utbrott på grund av detta och att han själv fått lära sig hantera detta. I Nyhetsmorgon passar han på att förklara sin kärlek till sin fru.

– Det är en jävligt fin tjej, säger han när de i programmet tittar på en bild han själv lagt upp på Instagram, där paret håller om varandra.

Han vill också berätta hur imponerad han är av henne och över att hon faktiskt vågat dela med sig av sina problem.

– Jag tycker hon är så otroligt modig som vågar dela med sig av sådana saker.

Annons

I programmet förklarar han också hur det varit att lämna “Jockiboi” för att bara vara “Joakim” och delar med sig av sina egna tidigare problem han lärt sig hantera.

– Tidigare var jag väldigt självdestruktiv som människa och skadade mig själv väldigt mycket på grund av att jag mådde dåligt, säger han.

Han förklarar också att mycket av hans psykiska ohälsa berott på hans diagnoser Asberger och ADD, men att han idag vet vad han behöver göra för att må bra. Han berättar också att han skäms för vissa saker han gjort tidigare, men är också tydlig med att han inte ångrar något.

 

– Jag är ändå glad att jag gjort den resan, jag tror inte jag blivit den jag är idag annars, säger han.

Foto: IBL, Instagram

 

Annons