TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Joakim och Jonna Lundells nya familjebeslut: ”Tid till en till”

13 jun, 2019 
Joakim och Jonna Lundells nya barnbesked
I oktober fick Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell sin efterlängtade dotter Lunabelle. Nu avslöjar paret att de känner sig redo för att utöka familjen.
Annons
Familjen Lundells nya familjebesked – är redo för fler barnBrand logo
Familjen Lundells nya familjebesked – är redo för fler barn

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, har tidigare berättat öppet om den flera års långa kampen att få barn. Så i höstas fick de äntligen sin dotter Lunabelle, som sedan dess har synts flitigt i deras sociala medier.

”Nu är hon äntligen här, vårt mirakel Lunabelle. Hon är helt perfekt och vi är så himla lyckliga.
Och WOW vilken man jag har, sånt otroligt stöd och som kom in i papparollen direkt, en perfekt pappa, en perfekt dotter och en perfekt familj med massvis av kärlek att ge. Det är nu livet börjar”, skrev Jonna Lundell på Instagram då.

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva”, skrev Joakim Lundell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi är ett bra team tillsammans, vi kompletterar varandra bra, säger Joakim Lundell om han och Jonnas föräldraskap.

– Vi kanske inte är världens bästa föräldrar men vi försöker i alla fall, säger Jonna.

Annons

Vill ha flera barn framöver

När Hänt träffar Yotube-paret avslöjar de ett nytt familjebesked. På frågan om de vill ha fler barn framöver svarar de båda att de tänker sig ett eller flera syskon till Lunabelle inom en snar framtid.

– Vi börjar bli lite sugna, vi har pratat om det, säger Jonna Lundell.

– Ja, det ska vi absolut ha, säger Joakim Lundell.

Paret berättar att de har haft fullt upp med Lunabelle, men att de snart känns passande för ytterligare tillökning.

– Vi är snart klara med halva renoveringen och ska då ta en paus och vi kan även snart flytta upp till en helt klar övervåning, säger Joakim Lundell.

– Lunabelle växer på också, hon är inte självständig men hon kräver inte lika mycket nu, vi hade kunnat hitta tid till en till. Nu kan hon titta på tv själv så kan man fixa lite så länge, säger Jonna Lundell.

Annons