Joakim och Jonna Lundells känslor inför andra förlossningen

Jocke och Jonna Lundell

Det kända Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn tillsammans.
Nu berättar de om sina känslor inför förlossningen.
– Lite stressad, säger Joakim till Hänt.

Ingen har missat att Sveriges kändaste youtube-par Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, väntar sitt andra barn. Nu öppnar de upp om deras känslor inför den kommande förlossningen.

Deras nya projekt

Jocke och Jonna blev ett par för sju år sedan och har tillsammans gjort en brakkarriär. Allting började med att de la ut videor på Youtube när de prankar varandra, och efter att de fick spridning har det ena lett till det andra. Nu berättar paret att de är lyckligare än någonsin.

– Det har varit en lång resa från att vi bodde i Jonnas mammas lägenhet och gick på socialbidrag, och från ingenstans blev superoffentliga med alla pranks. Allt har ju varit en lång resa och först nu kanske vi landar i vilka vi är och har hittat rätt mogenhet i livet liksom, säger Joakim till Hänt om var de befinner sig nu.

Just nu håller de på att renovera sitt drömhus i Norrköping. Under tiden spelar de också in processen, då det hela ska bli en renoveringsserie.

Joakim och Jonna Lundell under Guldtuben 2017.

Joakim och Jonna har vunnit flertalet priset för sin Youtube-kanal. FOTO: TT/Johan Jeppsson.

– Nu är vi snart i mål. Vi är på sista programmet snart, ska vara färdig här ute nästa vecka och jag tror att vi kommer lyckas, säger Jocke.

Han berättar också att det här bara är början på hans stora dröm.

–  Mina drömmar är ju fortfarande att producera en långfilm i Hollywood en dag, och det här är ju ett steg närmare liksom, säger han.

Deras känslor inför förlossningen

Sedan ett år tillbaka har de dottern Lunabelle tillsammans, och nu väntar ett till syskon på att få komma ut i världen. Barnet är beräknat att komma någon gång i augusti, och då Jocke och Jonna är mitt i en renovering känner de sig lite stressade.

– Lite stressad nu att få allt färdigt. Man vet ju inte, ett barn kan ju födas några veckor för tidigt och det är väl största skräcken nu att inte vara helt förberedda, säger Jocke.

Jonna fyller i.

Joakim och Jonna Lundell, Lunabelle

Familjen Lundell inväntar tillökning. Här är Joakim, Jonna och lilla Lunabelle i mitten som snart ska bli storasyster. FOTO: Fredrik Sandberg/TT

– Man har ju en deadline, att innan en bebis kommer ska det mesta vara klart. Det ska verkligen gå att bo här på riktigt. Men sen är det ju som sagt att han kan ju välja att komma ut innan också. Det är ju inte så att han behöver följa någon deadline riktigt.

På frågan om Lunabelle förstår att hon ska få ett småsyskon verkar de lite tveksamma.

– Inte riktigt, men hon vet ju att det är någonting i magen, säger Jocke.

Jonna inflikar.

– Ja, men ibland så ligger det i hennes mage och ibland ligger det i min mage. Så hon vet inte riktigt, säger hon och skrattar.

FOTO: TT