familjen lundell

Jocke och Jonna Lundell lägger ner alla program – därför tackar de nej

Joakim Lundell

Joakim och Jonna Lundell är välkända för att konstant ha många bollar i luften.
Men med sina två barn känner paret att det är dags att ta ett steg tillbaka, och avslöjar nu att de lägger ner flera program.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Just nu har Joakim Lundell, 37, många bollar i luften. Utöver hans nya film som han arbetar med driver han företag, Youtube-kanal, podcast, sociala medier, och ett antal olika tv-program tillsammans med makan Jonna Lundell, 29.

Utöver en hel del jobb har paret även två barn ihop, Lunabell, 4, och Lionell, 2.

Men på senaste tiden känner Joakim och Jonna att tiden är knapp och att de inte hinner med alla olika projekt vid sidan om att uppfostra sina barn. I sin podcast Jocke & Jonna sanningen måste fram avslöjar de nu att de tar ett steg tillbaka.

Joakim och Jonna Lundell lägger ner alla program – anledningen bakom

Tv-profilerna förklarar att barnens tid på förskolan bland annat blivit påverkad av att föräldrarna har så mycket annat att stå i.

– Förskolan har ju blivit extremt lidande pågrund av det här spökjakts-schemat, säger Joakim.

Hur länge sedan var det som de var på förskolan?

– De har kanske varit där totalt tre eller fyra veckor sedan årsskiftet, säger Jonna.

Pågrund av att barnen blir påverkade så pass mycket har paret tagit beslutet att lägga vissa projekt på is.

– Vi har tackat nej till fler Spökjaktssäonger och vi har tackar nej till fler Hide and seek-säsonger. Vi har tagit bort i stort sett alla program.

Det kommer Joakim Lundell ägna sig åt i framtiden: ”Det räcker”

Spökjakt och Hide and seek är två tv-program som båda sänds på Discovery+, det gör även Lundellhuset men den serien nämner de inget om i podcasten.

– Nu måste vi verkligen hålla de här rutinerna, det får inte bli så här igen. För varje gång det händer så blir startsträckan att försöka läka det här så mycket värre, säger Joakim.

Han fortsätter med att säga att han är öppen till att medverka i andra program, i form av mindre roller, men att de större projekten helt enkelt inte går att fortsätta med just nu.

– Men inte en till säsong av Spökjakt, som har 30 inspelningsdagar bara för ett fåtal avsnitt där du ska dygna hela natten. Det är otroligt påfrestande. Vi har gjort sex säsonger, så jag känner att just nu får det vara bra.

Han säger däremot att han inte vet vad som kan hända i framtiden, om det kan komma tillbaka i ett nytt format eller liknande.

– Det räcker gott och väl med Youtube, företag, sociala medier och filmen.

FOTO: LORESTANI ALI/Aftonbladet/JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN