Joakim och Jonna Lundell bryter tystnaden om kampen

Jocke och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell är återigen aktuella med en ny serie på Dplay.
I Lundellhuset – Sveriges lyxigaste husbygge öppnar paret nu upp om händelserna som fick dem att fly från sitt hem.
– Man började må extremt dåligt, säger Jonna i programmet.
Långintervju med Joakim Lundell
Slå på ljud

Makarna Joakim Lundell och Jonna Lundell driver en av Sveriges populäraste Youtube-kanaler. Inte nog med detta så har de även flera serier på Dplay. I början av juli delade paret dessutom med sig av en glädjande nyhet till fansen – de släpper nu nämligen ytterligare en serie.

I familjens realityserie LundellhusetSveriges lyxigaste husbygge kommer följarna nu att kunna ta del av parets renoveringsarbete i sitt cirka 500 kvadratmeter stora hus. Parets hem har tidigare väckt stor uppmärksamhet pågrund av dess storlek och lyxiga inredning – men det är först nu som tittarna kommer att få se alla detaljer.

Fansen attackerade bostaden

Under natten till måndag, släpptes de första avsnitten av programmet. Förutom att visa upp de roligare sidorna med renoveringen så öppnar Joakim och Jonna upp sanningen bakom husköpet. Det visar sig nämligen viss anledning till varför paret plötsligt lämnade sin lägenhet och begav sig till Norrköping.

Joakim och Jonna bodde tidigare tillsammans i en lägenhet, men tiden där kom att bli tuff.

– Vi levde i en konstant stress där det kom hem folk till oss dagligen, vi försökte få barn och vi kände väl det att vi behöver flytta till ett hus. Vi behöver komma bort från den här lägenheten. Hundarna for illa, vi for illa, människor och vänner runt om oss for illa, säger Joakim i programmet och fortsätter:

– Varje kväll när jag skulle gå ut och kanske ta en cigg eller något så var det folk utanför. Varje dag när jag gick ut på morgonen och skulle till affären så var det folk utanför.

”Började må extremt dåligt”

Även Jonna berättar om hur fansen tog sig frihet att dyka upp när som helst på dygnet, vilket ledde till att paret kände sig otrygga i sitt egna hem.

– Vi hade folk på terassen, vi hade saker som kastades mot våra fönster, förstörda bilar. Det var bara inte snällt. Det kändes tillslut som att vi bara drog för alla gardiner, så att vi inte ens hade några fönster, utan vi bodde i en box. Man började må extremt dåligt, säger Jonna.

Parets manager Stefan Hallgren beskriver situationen som att Joakim och Jonna inte hade något val – de behövde helt enkelt komma bort från sin tidigare bostad så fort som möjligt.

– De var ju tvungna att fly från sin lägenhet egentligen, på grund av trycket från fansen. Så det här husköpet gick ju fort, säger Stefan Hallgren i Lundellhuset.

Nya avsnitt av Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge släpps varje måndag på Dplay.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Dplay

FRÅN FÖRSTASIDAN