TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim och Jonna Lundell avslöjar sonens namn

28 jul, 2020 
Joakim och Jonna Lundell
Jonna Lundell är höggravid och familjen Lundell väntas få en ny medlem inom några veckor.
I en video på Youtube avslöjar nu paret vad sonen har fått för namn.
– Jag är inte besviken på namnet men det blir alltid lite tävling mellan oss, säger Joakim Lundell.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

Joakim Lundell och Jonna Lundell driver inte bara en av Sveriges mest populära Youtube-kanaler. De har dessutom sin egna realityserie Familjen Lundell samt serien Spökjakt på Dplay. Inte nog med detta så avslöjade paret härom veckan att det dessutom blir ännu ett program framöver, Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge.

Det är inte bara en till serie som adderas till familjen Lundell – de väntar dessutom tillökning i antalet familjemedlemmar. Det var i april som paret berättade att de väntar barn och att dottern Lunabelle ska bli storasyster. I säsongsavslutningen av Familjen Lundell fick tittarna hänga med när paret fick reda på att det är en son som de väntar.

”L var det självklart att det skulle bli”

Sedan dess har det flitigt spekulerats kring vad pojken ska få för namn. Följarna har kommit med flera förslag men Joakim och Jonna har varit fast beslutna med att hålla namnvalet för sig själva. När Hänt nådde paret gav de några hintar kring hur tankarna kring valet hade gått.

Annons

– L var det självklart att det skulle bli från första början, sa Joakim Lundell då till Hänt.

Jonna var dock inte helt övertygad om att paret verkligen hade bestämt sig för en bokstav.

– Fast jag tror inte att vi bestämde oss för att det skulle vara just bokstaven L som det började på. Jag tror att det bara blev så, säger Jonna.

Nya taktiken för namnvalet

Trots dessa hintar valde paret fortsatt att hålla på namnet. Men i en ny Youtube-video avslöjar nu paret vad familjens nya tillskott ska heta. I början av videon förklarar Joakim att de till en början hade bestämt sig för ett namn, nämligen Léon. Men med tidens gång uppkom tveksamhet och därför beslutade sig paret tillslut för att även denna gång göra en video kring namnvalet.

När paret kom överens om Lunabelles namn blev det en blandning av de två namnen som paret gillade. Luna och Belle slog de sedan ihop till Lunabelle efter att gjort en röstning mellan sig i en video på kanalen. Även denna gång får Youtube-tittarna hänga med i hur namnet skapas. Både Joakim och Jonna får rösta på de olika namnförslag som lagts i en stor skål.

Annons

Det ska Jocke och Jonnas son heta

När paret dragit alla sina förslag visar de sig komma överrens om vad sonen ska heta.

– Då är det alltså Lionel Logan Alexander Lundell, säger paret samtidigt och tar i hand med varandra.

Lionel var Jonnas förslag medan Logan var Jockes. Resultatet visar sig kännas bra men Jocke kan samtidigt inte hålla tillbaka att han gärna hade fått igenom sitt egna förstahandsval.

– Jag är inte besviken på namnet men det blir alltid lite tävling mellan oss och det blir egentligen fel. Jag tycker att Lionell är jättefint men det blir alltid lite prestige, säger Joakim.

Jonna passar även på att avslöja att det nu är cirka tre till fyra veckor kvar tills sonen är beräknad att födas. Hon erkänner dessutom att hon hoppas på att det blir tidigare än så.

– Jag är extremt trött på att vara höggravid, säger Jonna.

FOTO: Sofia Nahringbaue/TT/Instagram

 

Annons