LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim Lundells oro inför läkarens besked: ”Livrädd”

04 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Joakim Lundells oro
I realityserien Familjen Lundell ses Joakim Lundell göra en magnetröntgen.
Och det är en orolig youtuber som väntar på läkarens besked efter undersökningen.
– Tänk om de hittar någon jävla hjärntumör, säger Joakim Lundell i programmet.
Annons
Joakim Lundells oro inför läkarens besked: “Livrädd”Brand logo
Joakim Lundells oro inför läkarens besked: “Livrädd”

Paret Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, har gjort omåttligt succé på deras gemensamma Youtube-kanal. Men det är inte bara på Youtube som paret numera visar upp sin vardag – sedan i somras har de nämligen en egen realityserie på Dplay – Familjen Lundell. I serien kan tittarna bland annat följa Joakims och Jonnas liv som småbarnsföräldrar till dottern Lunabelle, 1.

Joakim och Jonna Lundell har alltid varit öppna för sina följare och visat både med- och motgångar i livet. Innan Jonna blev gravid med Lunabelle har paret genomgått en lång kamp för att nå sin dröm om att bli föräldrar – vilket Joakim tog upp när han avslöjade den glädjande nyheten att parets dotter fötts.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva!”, skrev Joakim Lundell på Instagram kort efter förlossningen.

Annons

Joakim Lundells oro

Även i den egna serien Familjen Lundell, som just nu är inne på sin andra säsong, visar Joakim och Jonna upp både upp- och nedgångar i livet. I det senaste avsnittet av serien ges en inblick i vad som kommer i nästa avsnitt. Där ses Jonna Lundell förklara att Joakim – efter en lång tids oro – ska genomföra en magnetröntgen. Och det är med viss irritation i rösten som Jonna berättar att hon tröttnat på att höra makens oro.

– Det är så jäkla tröttsamt att bara höra hela tiden ”jag har cancer, jag har cancer, jag är sjuk”.

Nu ska Joakim Lundell ta tag i saken och kolla upp ifall det är något fel. Inför undersökningen träffar Joakim en läkare som förklarar att det är möjligt att han får reda på något som han egentligen inte vill ha reda på. Till kameran berättar Joakim sedan om sina känslor:

– Jag är ju livrädd för det här egentligen, erkänner Joakim.

Iklädd en vit sjukhusklänning ses youtubern sedan ligga på den brits som kommer att åka in i magnetröntgen. Och det är en nervös Joakim som är orolig för vad läkarna kommer att hitta.

– Tänk om de hittar någon jävla hjärntumör, säger Joakim och fortsätter förklara sin rädsla:

– Det är som att jag bara ringer upp döden såhär ”tjena tjena, du, jag kommer att kolla nu när jag ska komma till dig”.

Nya avsnitt av Familjen Lundell kommer på måndagar på Dplay. 

FOTO: TT/Sofia Nahringbauer, Kanal 5

Annons