Joakim Lundells besked om Youtube – efter Familjen Lundell

Joakim och Jonna Lundell är just nu aktuella med en andra säsong av realityserien Familjen Lundell på Dplay.
Men serien har fått fansen att undra hur framtiden för parets Youtube-kanal ser ut.
Nu berättar Joakim om det nya beslutet.

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, har över 900 000 prenumeranter på Youtube. På deras gemensamma kanal Jocke & Jonna har de sedan starten delat med sig av sitt liv i Norrköping, husbygge och vardagen med dottern Lunabelle, som snart fyller ett år.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Tidigare i år valde paret att ta en paus från sin populära Youtube-kanal. Anledningen var att de behövde vila upp sig och förbättra sitt välmående, samtidigt som de hade ett nytt projekt på gång.

— Vi ska göra ett supersupersuper-stort och jätteroligt projekt. Något helt annorlunda än Youtube. Vi tror jättemycket på det och vi tror att ni kommer att gilla det, sa Joakim Lundell då i en video.

Aktuella med Familjen Lundell

Efter pausen började paret återigen ladda upp videor på Youtube mer frekvent. Dessutom släppte de nyheten om sitt stora projekt – realityserien Familjen Lundell på Dplay. Serien hade premiär i somras och blev snabbt en stor succé. Kort inpå premiären började Joakim hinta om att paret ville göra ytterligare en säsong.

”Vi vill göra säsong 2. Nu är vi vana vid detta och känner att vi kan våga släppa ännu mer och bara vara oss själva. Vi har mycket galet i framtiden som ska hända och som vi verkligen vill visa er på rätt sätt i serien”, skrev Joakim då på Instagram.

Och nu är säsongen här! Den 16 september hade säsong två av populära Familjen Lundell premiär. Men det stora fokuset som familjen lägger på realityserien har fått paret att ladda upp färre Youtube-videor än innan och nu börjar fansen undra om Joakim och Jonna Lundell tröttnat på Youtube.

Beskedet om framtiden för kanalen

I en frågestund på sin Instagram svarar Joakim Lundell på frågan ifall paret inte tycker att Youtube är kul längre.

”Vi har så sjukt feta saker som ni ska få veta vid sidan av Youtube just nu tyvärr”, svarar realitystjärnan och fortsätter:

”Förutom att Familjen Lundell denna säsong både kommer konfrontera fuskbyggare och en hel rättegång, så ska vi göra en annan serie vi drömt om länge och som vi vet att ni kommer älska!”

FOTO: Sofia Nahringbauer/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt