TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim Lundells kritik mot Jonna efter upptäckten: “Beroende”

24 jun, 2019 
AvAgnethe Alm
Joakim Lundells kritik mot Jonna Lundell efter upptäckten att hon köper massor av barnkläder. Tycker att Jonna har ett beroende.
I nya tv-serien Familjen Lundell gör Joakim Lundell en upptäckt som tvingar honom att konfrontera sin hustru Jonna. Situationen har gått för långt, menar han.
Annons
Joakim Lundells kritik mot Jonna efter upptäckten: “Beroende”Brand logo
Joakim Lundells kritik mot Jonna efter upptäckten: “Beroende”

I flera års tid har Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, delat med sig av sitt liv på Youtube och i sociala medier. Nu tar de steget längre och bjuder in hela svenska folket in i deras hem i den nya tv-serien Familjen Lundell på Dplay.

Redan för ett par månader sedan hintade paret att något stort skulle hända. I en video på Youtube berättade de att de skulle ta en paus från Youtube-kanalen för att satsa på ett nytt, stort projekt. Men vad projektet innebar ville de då hålla hemligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu är det känt att det var tv-serien Familjen Lundell som Joakim och Jonna jobbade med. Och det första avsnittet är nu släppt. I avsnittet får vi lära känna familjen Lundell, som består av Joakim, Jonna och dottern Lunabelle, 8 månader.

Men familjen är långt ifrån ensamma i livet. I Familjen Lundell förklarar de att deras hem fungerar ungefär som ett öppet hus, då det hela tiden springer folk ut och in. Allt från hantverkare till parets allt-i-allo Danjal Kanani, 28.

Annons

Joakims stora avslöjande om Jonna

I Familjen Lundell får tittarna följa familjens vardag och i det första avsnittet avslöjar Joakim att han gjort en upptäckt som tvingar honom att konfrontera Jonna. Enligt Joakim är Jonna nämligen ”beroende av barnkläder”.

– Jonna har sina sådana här maniska grejer, när hon fastnar för saker. Hon är beroende av barnkläder, alltså grovt beroende, säger Joakim Lundell i programmet.

Till familjens brevlåda kommer titt som tätt paket med nya barnkläder, vilket Joakim inte la någon större vikt vid till en början. Då trodde han nämligen att paketen var post från fans. Men den teorin spricker, menar han nu.

– Det kan inte vara så att fansen skickar barnkläder i rätt storlek. Jonna kan visa mig en klänning några dagar innan och helt plötsligt dyker den upp på posten och ”nåt fan har skickat den”.

När Joakim konfronterar Jonna i programmet försvarar sig Jonna och menar att posten faktiskt kommer från fans.

– Det är sant. Jag svär på allt, det är verkligen så, säger hon och förklarar sedan:

– Jag gillar ju när Lunabelle är fin och sociala medier, alltså för vår del, är ju väldigt stort. Och då är det inte så kul om Lunabelle alltid har på sig samma kläder.

Joakim Lundell köper dock inte sin hustrus ord, utan konstaterar att situationen med barnkläderna har gått för långt.

– Du har ett beroende, säger Joakim Lundell i Familjen Lundell.

Premiären av Familjen Lundell finns att se på Dplay nu.

FOTO: Dplay

Annons