Joakim Lundells hårda krav efter gravidlyckan med Jonna

Jocke och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn.
Nu har makarna tagit ett stort beslut för dottern Lunabelles framtid, något som visar sig vara ett krav från Jockes sida.

Makarna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler och har dessutom sin alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. Via de olika plattformarna får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle.

Under förra veckans avsnitt avslöjade paret att de väntar sitt andra barn och att Lunabelle nu alltså ska få ett syskon. Strax innan programmet släpptes delade Jonna med sig av en bild på Lunabelle iklädd en tröja med trycket ”Big sister”, vilket på svenska betyder storasyster. Därefter kunde tittarna följa med från första stunden från att Jonna plussade på stickan genom inspelningarna i avsnittet.

– Hallå, det är positivt, det är två sträck. Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, sa Jonna i avsnittet när nyheten annonserades.

Jocke och Jonnas andra barn är planerat att födas i augusti.

Beslutet för barnens framtid

Det visar sig nu att Jocke däremot har ett krav på Jonna, för att ta sig an rollen som tvåbarnspappa. I det nya avsnittet av Familjen Lundell, som går att förhandstitta för alla med Dplay-abonnemang, berättar Jonna om parets nya beslut för barnen.

– Jockes absolut största krav när han fick reda på att vi ska ha ett barn till. Det var ju att du, jag går bara med på det här om vi skaffar en nanny. Så jag har egentligen inget val, säger Jonna i programmet.

Jonna som till en början inte var helt förtjust av förslaget har nu accepterat läget. Men menar också att hon tycker att det känns lite jobbigt.

– Jocke och Danjal har ju övertalat mig att det är dags att skaffa en nanny och ja absolut jag vet att vi behöver en det. Men det är något med att liksom lämna det käraste man har i någon annans händer. 

Jakten på den perfekta kandidaten

Under programmets gång är jakten på den ultimata nannyn i full gång och paret hoppas nu på att hitta någon som de känner sig bekväma att lämna över sina barn till vid behov.

Efter flera intervjuer tror sig Jonna ha hittat en kandidat som känns bra inför uppdraget men det återstår nu att se om makarna väljer att anställa henne.

– Hon var typ för bra för att vara sann, säger Jonna Lundell.

Alla med Dplay-abonnemang kan förhandstitta på avsnittet av Familjen Lundell på Dplay.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT