Joakim Lundells första ord om gravidlyckan med Jonna

Joakim och Jonna Lundell

När Joakim Lundell fick reda på att hustrun Jonna är gravid med deras andra barn blev han rejält snopen.
Nu avslöjar Youtube-profilen sanningen om den oväntade reaktionen.
– Det var en del personer som tyckte att jag såg lite sur ut, säger han.

Tv-profilerna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, har gjort ett namn för sig genom sin omåttligt populära Youtube-kanal. I realityserien Familjen Lundell, som visas på Dplay, får tittarna ytterligare en inblick i makarnas liv, tillsammans med dottern Lunabelle, 1.

I det senaste avsnittet av Familjen Lundell avslöjade Jonna att hon återigen är gravid.

– Hallå, det är positivt, det är två sträck. Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, säger hon i programmet.

När Jonna berättade den glädjande nyheten för sin make såg han riktigt förvånad ut.

– Det är så svårt att fatta det som ska komma, jag har bara svårt att tänka mig att det kan komma ut någon och vara lika go som Lunabelle. Jag har så svårt att ta in det, sa han i realityserien.

Joakim Lundell om sin reaktion

Avsnittet, som Dplay-tittarna fick se i måndags, spelades in på julafton. Jonna Lundell har alltså avklarat halva graviditeten och makarna har nu börjat göra sig redo att gå från tre familjemedlemmar till fyra.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Jocke och Jonna mer om den stora livsförändringen och besvarar följarnas frågor kring graviditeten och bebisen i magen. Joakim Lundell väljer då att förklara varför han reagerade som han gjorde när han nåddes av nyheten.

– Det var en del personer som tyckte att jag såg lite sur ut, att jag inte ville ha barn när du kommer med den här stickan. Och där kan jag hålla med om er tittare i efterhand, jag ser väldigt förbryllad ut. Det har med att göra att det tändes tusen frågor i mitt huvud, säger Joakim Lundell och fortsätter:

– För några år sedan hade jag tänkt ”vi ska ha barn, det löser sig”. Men idag så tänker jag på allt runt om kring. Jag vill att allt ska fungera, det ekonomiska, har vi tid, kommer Lunabelle få lika mycket tid. Det var så mycket frågor så jag fick inte fram något ord.

Nu har makarna dock hunnit smälta nyheten och verkar vara rejält glada inför bebisens ankomst.

Familjen Lundell visas på Dplay på måndagar.

FOTO: Dplay

Senaste nytt