Joakim Lundell stöttas efter starka orden om gravida Jonna

Joakim Lundell bryter tystnaden – stöttas för starka orden om Jonna veckor före förlossningen

Makarna Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn, och familjelyckan är total. Joakim har däremot varit relativt tyst om den nya graviditeten, tills nu.
Efter starka ord om Jonna stöttas han av följarna.

Joakim och Jonna Lundell fick dottern Lunabelle i oktober 2018, efter år av kamp för att bli gravida, och efter en dramatisk tid strax innan förlossningen. Jonna drabbades av förlossningspsykos, vilket skakade hela familjen.

Men när Lunabelle väl kommit till världen var lyckan total – och är givetvis än idag. Och familjelyckan fortsätter, nu ska hon snart få ett syskon!

Jonna och Joakim väntar sitt andra barn, något som de avslöjade i den egna serien Familjen Lundell på Dplay. Det var på julafton som Jonna tog ett graviditetstest som visade sig vara positivt, och beskedet som stickan visade gav henne glädjetårar.

Parets andra barn är beräknat att komma till världen i augusti.

Joakim Lundell bryter tystnaden

Något som deras stora skara följare är oerhört nyfikna på är vilken kön den lilla i magen har, och det spekuleras hejvilt i kommentarsfälten vad det kan tänkas vara. Följarna har flera gånger trott sig se detaljer i Jonna Lundells inlägg som avslöjar barnets kön, något som hon rutit ifrån mot.

Förutom orden i Familjen Lundell så har Joakim Lundell inte kommenterat den nya graviditeten. På Instagram har han inte skrivit något om den, förrän nu.

I ett inlägg hyllar han gravida Jonna för att hon bär ännu ett barn som de kommer att älska villkorslöst.

Denna fantastiska människa har återigen burit på vårat barn i magen i snart 9 månader! Nu är det bara några veckor kvar tills vi får träffa någon vi väntat på så länge. Och Lunabelle ska äntligen få sitt efterlängtade syskon. Tror ni att det blir en kille eller en tjej?” skriver han i inlägget, och bilden visar en gravid Jonna, klädd i en somrig klänning.

Bland kommentarerna hyllas Jonna även av följarna.

Vackraste Jonna, hon lyser ju verkligen som gravid”, skriver en, och en annan håller med:

Jonna är jättestark, hon kan göra det här!

FOTO: TT, Instagram