Joakim Lundell om kärleksrelationen innan Jonna: ”Hela min värld”

Joakim Lundell och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell blev ett par 2013. Innan dess hade Joakim en kärleksrelation med en annan kvinna, vilket han berättar om i sitt avsnitt av Sommar i P1.

Youtube-profilen Joakim Lundell, 33, blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand 2010. På den tiden präglades Joakims liv av alkohol och droger, något han idag har lagt bakom sig.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

För sju år sedan blev Joakim tillsammans med Jonna Lundell, 24, som han numera driver en av Sveriges största Youtube-kanaler med. Makarna fick dottern Lunabelle i oktober 2018.

Det är främst Joakims turbulenta barndom och ungdomsår som är i fokus i hans avsnitt av Sommar i P1. I detta berättar han bland annat om en kärleksrelation han hade innan han träffade sin nuvarande hustru.

Joakim Lundells relation innan giftermålet

Joakim var tillsammans med denna kvinna när han var på sin audition inför Kungarna av Tylösand, vilket var för cirka tio år sedan. När produktionen frågade om han skulle kunna tänka sig att vara otrogen i programmet svarade han ja.

– Jag var väldigt undergiven. Hon hade en relation med min dåvarande bästa kompis, idag hade jag ju inte kallat den här personen för en kompis över huvud taget, säger Joakim och fortsätter:

– Men Joakim Berg, som jag hette då, fick ta vad han kunde få. Och jag band upp i stort sett hela mitt liv på den här tjejen. Hon vart hela min värld, medans hon hade en värld av vänner, familj, skola, så fanns det bara hon för mig.

När Joakim Lundell fick reda på att flickvännen var otrogen mot honom med hans dåvarande bästa vän bestämde han sig för att göra allt i sin makt för att visa att han var bättre.

– Jag tålde inte känslan av att jag kunde förlora henne för då var jag ensam igen. Så jag såg det som världens möjlighet att komma med i ett coolt tv-program, att få festa på tv, att bli som de här Paradise hotel-deltagarna.

Sommar i P1 släpps som podd kl. 07.00 och sänds i P1 kl. 13.00. 

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Jessica Gow/TT

Senaste nytt