LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim Lundell om anledningen till plötsliga namnbytet för sonen

29 jul, 2020 
Joakim och Jonna Lundell
Höggravida Jonna Lundell och maken Joakim Lundell hade bestämt sig för vad den ofödda sonen skulle få för namn.
Men plötsligt ångrade sig paret och nu berättar Joakim sanningen bakom det plötsliga namnbytet.
Annons
Hemma hos Jocke och Jonna LundellBrand logo
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell

Det var i april som Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell avslöjade att de väntar tillökning i familjen. Sedan tidigare har paret den gemensamma dottern Lunabell, 1, och hon har sedan hon föddes varit ett välkänt ansikte för fansen. Lunabell syns nämligen både på Youtube-kanalen, i familjens olika serier och på sociala medier.

I säsongsavslutningen av Dplay-serien Familjen Lundell fick tittarna hänga med när paret fick reda på att det är en son som de väntar. Trots att Joakim hade hoppats på att det skulle bli en till flicka så kunde han snabbt glädjas åt att det är en son som växer i Jonnas mage.

Röstade fram sonens namnet

Nu är det bara veckor kvar tills sonen är beräknad att födas. Jonna har tidigare öppnat upp om att hon inte trivs med att vara höggravid utan att hon hoppas på att förlossningen drar igång innan det beräknade födelsedatumet.

Trots att Joakim och Jonna öppenhjärtat delar med sig av uppdateringar gällande sitt liv och graviditeten så är det en viss sak som de hållit hemlig in i det sista. Det har spekulerats hejvilt men sonens namn valde paret länge att hålla sig för sig själva.

Annons

Tidigare i veckan publicerade de en video där de drog lappar med olika namnförslag från en skål. Både Joakim och Jonna hade då fått möjlighet att addera sina favoritnamn bland förslagen och för att göra det hela rättvist gav båda parter poäng till de olika namnen. Tillslut stod det klart att sonen skulle få namnet Lionel Logan Alexander Lundell.

Lionel var Jonnas förslag medan Logan var Jockes. Paret såg ut att vara enliga om resultatet även om Jocke erkände att det var en förlust att Jonnas förslag kammade hem förstaplatsen.

Därför ändrades namnet plötsligt

Men från början var det faktiskt inte planerat att Joakim och Jonna skulle komma fram till namnet genom en video på Youtube. De hade nämligen redan enats om vad Lunabells lillebror skulle heta. I samma video som det nya namnet framkommer erkänner plötsligt Jocke varför paret ändrade sig från det första namnet.

– Vi hade egentligen ett namn färdigt. Vi hade bestämt och egentligen skakat hand på det. Men sen började Jonna lite “ska vi inte ha det här” och jag började “ska vi inte ha det här”? Tillslut hade vi typ trettio namn vi tjafsade om igen. Så därför har vi gjort det här till en liten tävling kan man väl säga. En rättvis tävling, säger Joakim i videon.

Namnet som paret till en början hade tänkt namnge lillebrodern var nämligen Léon.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Sofia Nahringbauer/TT

Annons