Joakim Lundell och Bianca Ingrossos offentliga storbråk

Joakim Lundell och Bianca Ingrosso

Joakim Lundell menar på att Bianca Ingrosso vid ett flertal tillfällen har pratat illa om hans hustru Jonna – vilket Bianca förnekar.
Influencer-jättarna verkar inte riktigt överens om vem som egentligen har gjort vad.
”Ett stort missförstånd”, skriver Bianca till Aftonbladet.

Två av Sveriges största tv och influencers, Bianca Ingrosso och Joakim Lundell, verkar ha hamnat i luven på varandra. Det är i podcasten Vi avslöjar allt som de intervjuar Joakim Lundell och han berättar både det ena och det andra. Bland annat säger han att han har svårt för Bianca Ingrosso.

– Bianca Ingrosso är en person som jag inte skulle klicka med, säger Joakim och menar att hon har dubbelmoral:

– Säger ”tänk på corona” för att i nästa inlägg sitta på en överfull uteservering.

Joakim säger sig dessutom ofta höra av folk i tv-branschen att Bianca, som jobbar för samma kanal som Lundell-paret, ofta pratar illa om honom. Enligt Joakim tror han att det handlar om rivalitet mellan tv-programmen, men en sak han inte förstår är varför Bianca skulle prata illa om han och hustrun Jonna Lundell som personer. Joakim menar på att han har hört att Bianca pratat illa om hans fru.

På Instagram-kontot Exonphspoilerse har det lagts upp en konversation mellan influencer-jättarna. Det hela handlar om att Bianca inte ens minns att de har träffats, vilket de gjorde i samband med ett tv-program som de båda medverkade i.

”Vi pratade både i sändning och efteråt, förstår du hur det låter för mig när du säger så här? Känns som att jag är en nolla för dig då du inte kommer ihåg en sån sak”, skriver Joakim Lundell och fortsätter:

”Jag vet inte om det är en del i vad du gör för att man ska känna sig lägre rankad än dig i det sociala spelet”.

Minns inte att hon mött Joakim

Bianca Ingrosso menar på att hon verkligen inte minns att de har träffats och att hon inte heller minns sin medverkan i det programmet. Därmed borde inte Joakim ta det personligt, menar Bianca Ingrosso.

Till Aftonbladet har Joakim kommenterat bråket ytterligare.

”Tycker bara det är tråkigt, för något jag inte accepterar är att bli förminskad för att jag inte kommer från en fin rik familj eller från en kändisfamilj. Kommer aldrig acceptera förminskning av varken mig eller min fru. Sen ser jag helst att Bianca slutar pratar bakom våra ryggar så vi slipper ha en konflikt som ligger offentlig. Vill man inte ha nån reaktion eller kan tåla det så bör man också tiga i så fall.”

Bianca Ingrosso säger till tidningen att det hela är ett missförstånd.

”Jag har aldrig pratat illa om honom och vår konversation på dm är ett stort missförstånd från hans sida och vi har löst det nu. Önskar han och hans familj allt gott”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet.

Hänt har utan framgång sökt Bianca Ingrosso och Joakim Lundell.

FOTO: Sofia Nahringbauer/TT/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrosso: ”Känner mig uthängd”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos egna ord om jättebråket med Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla i Familjen Wahlgren – se lönelista