Joacim Ricklings nya drag med Caroline Kejbert efter Bonde söker fru

Caroline Kejbert och Joacim

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har varit ett par i snart i tre år.
Nu har bonden gjort ett nytt drag för att glädja flickvännen.
”Min älskade Carro”, skriver han på Instagram.

Joacim Rickling och Caroline Kejbert är inte så bekanta med ledighet och semester. Projekt och arbete är något som tillhör deras vardag och blir de klara med ett så sätter de igång med ett annat. Nu är de i full gång med att verkställa Carolines stora dröm – att öppna en gårdsbutik på deras gemensamma gård Tuna Gård. 

Hårt arbete på gården

Det var i början av sommaren som bondeparet gick ut med det plötsliga beslutet att de skulle öppna en butik på deras gård. Det var Caroline som kom med den spännande idéen och efter många om och men satte de igång med att förverkliga den stora drömmen. När Hänt pratar med Caroline har paret precis varit på semester, men då de har mycket att stå i på gården berättar hon att det är den enda semestern de har vågat ta den här sommaren.

– Joacim går ju in i skörden nu i augusti och det är den intensivaste perioden på hela året. Då jobbar ju Jocke dag och natt känns det som så därför vi vill ju hinna klart med butiken innan, förklarar hon.

Paret renoverar nämligen butiken helt själva, vilket gör att de måste lägga mycket tid på projektet för att bli klara i tid.

– Jocke är ju den som är drivande i själva renoveringen. Jag hjälper ju till med det jag kan typ slipa och måla och sånna bitar, men Jocke är den som slipar och han har gjort ett sjukt jobb, berättar hon.

Joacims kärleksförklaring till sin flickvän

Och visst stämmer det att Joacim sliter hårt för att göra sin flickvän lycklig. I ett inlägg på Instagram visar han nu upp det senaste arbetet i den kommande butiken.

“Min älskade Carro ville ha en rejäl kassadisk i sin kommande butik. Efter någon timmes fundering så påbörjades projektet som i grunden är IKEAs köksstommar. Stommarna tyckte jag kändes som en bra grund för att Carro ska kunna ”inreda” disken hur hon vill med hyllor eller lådor”, skriver han under ett bildspel bestående av bilder på den nya möbeln. 

Avslutningsvis skriver han:

“Och efter många kap- & gersnitt så står den nu färdig & på plats!”

Och självklart är Caroline supernöjd med arbetet. På sin Instagram hyller hon sin pojkvän inför sina följare.

“Så stolt över han där! Så duktig och gör allt så fint som han tar för sig”, skriver hon.

Och det är inte bara Caroline som är imponerad över bonden. I kommentarsfälten är det en och annan som uttrycker sin förtjusning av hans händighet.

“Men wooooow!! Så snyggt!!”, skriver en följare.

“Alla borde få ha en Jocke i sitt liv”, skriver en annan.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/TV4

SENASTE NYTT!