TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Ricklings ord – 2 år efter beslutet i Bonde söker fru

21 jun, 2019 
Joacim och Caroline från Bonde söker fru
Det var exakt två år sedan Joacim Rickling valde Caroline Kejbert framför alla de andra brevskrivarna i Bonde söker fru. I samband med årsdagen uttrycker Joacim sin tacksamhet över tv-programmet som förde dem samman.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Caroline Kejbert, 29, och Joacim Rickling, 29, träffade varandra i TV4:s Bonde söker fru. Efter att ha deltagit i bland annat speeddejter och gruppdejter bestämde sig Joacim för att det var just Caroline han ville tillbringa sin framtid med och strax efter att beslutet tagits flyttade Caroline Kejbert till Joacims släktgård, Tuna gård.

Idag bor paret i det vackra huset tillsammans med dottern Wilda som föddes i vintras. Att de valde att skaffa barn så tätt efter att de träffats var en självklarhet redan från början.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Redan på gruppdejten tog Jocke upp att jag var två år äldre och undrade hur jag såg på barn. ”Det får dröja”, sa jag då. Vi var så rädda att det skulle komma med i tv för det känns så fånigt att prata om barn det första man gör, sa Caroline Kejbert i en intervju i tidningen Mama.

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings årsdag

I januari föddes alltså dottern och i samma intervju med Mama berättade Caroline att relationen med Joacim har förändrats en hel del sedan de blev föräldrar.

Annons

– Vi pratade innan om att det här kommer bli en omställning i vår relation och våra liv, det måste vi vara beredda på, och att den första tiden kommer vara tuff, men att vi måste hitta vår gnista i det här ändå. Det tycker jag att vi har gjort jättebra. Jag tror att kommunikation är A och O i ett förhållande, sa Caroline Kejbert vid tillfället.

Att kärleken fortfarande är stark trots den stora omställningen råder det inga tvivel om. Det har nu gått exakt två år sedan Joacim Rickling valde Caroline Kejbert framför de andra brevskrivarna i Bonde söker fru – nu hyllar de varandra i varsina inlägg på Instagram.

”Två år sedan idag och nästan precis på klockslaget”, skriver Caroline intill en bild från programmet.

”Precis två år sedan jag frågade Caroline om hon ville stanna kvar på gården med mig. En tv-kärlek som blev äkta och här sitter hela lilla familjen idag, på Tuna gård där Wilda är den fjärde generationen”, skriver Joacim i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons