TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joacim Rickling och Caroline Kejberts kryptiska besked

24 maj, 2020 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert har ett stort projekt på gång.
Trots att deras nyfikna följarna dagligen ställer frågor om detta kommer de endast med kryptiska besked om framtiden.
– Kommer snart att avslöja, skriver de i en kommentar.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Det var i TV4:s dokusåpa Bonde söker fru som Joacim Rickling, 28, träffade kärleken i Caroline Kejbert, 30. Efter att kamerorna slocknat flyttade det nyförälskade paret ihop och strax därefter avslöjade de att de väntade sitt första barn. I början av 2019 föddes dottern Wilda och numera bor den lilla familjen tillsammans på Joacims släktgård.

I realityserien Bondeparet har fansen fått en inblick i Joacim och Carolines vardag. Hittills har det endast kommit två säsonger men Caroline Kejbert hoppas att det blir fler i framtiden.

Vi skulle gärna vilja göra en till säsong av Bondeparet men det är tyvärr ingenting som vi har varit i diskussion om än. Men vi kan ju alltid hålla tummarna för att det blir så”, har hon tidigare skrivit i ett meddelande till Hänt.

Joacim Rickling om projektet

Joacim och Caroline tillbringar sina dagar med att fixa på gården. Caroline verkar främst vara intresserad av inredning medan pojkvännen arbetar med jordbruket.

Annons

I april avslöjade Joacim Rickling att en viktig del av det slitiga jobbet nu är avklarat.

Igår kväll avslutade vi vårbruket 2020. Det innebär att alla kärnor ligger nerbäddade i jorden i väntan på att gro. Hoppas att det går bra för alla bonde-kollegor i vårt avlånga land!”, skrev Joacim i ett inlägg på Instagram.

Bondeparets kryptiska besked

De fans som inte kan få nog av Joacim och Caroline kan glädjas åt att de flitigt uppdaterar sitt gemensamma Instagram-konto. I flera veckor har de hintat om att de har ett stort projekt på gång – men de är lite kryptiska med exakt vad det är.

Det verkat som att paret har byggt ett attefallshus och vad detta ska användas till kommer de att avslöja inom kort. Bondeparets följare är minst sagt nyfikna.

”Vad ska ni ha i detta “huset”?”, undrar en person i en kommentar, varpå Joacim Rickling och Caroline Kejbert svarar:

”Vi kommer snart att avslöja vad det blir!”

I kommentarsfältet avslöjar de dock att det inte blir ett gästhus.

FOTO: TV4

Annons