hänt exklusivt

JLC tackar för sig – därför försvinner succén: ”Blir inget mer”

JLC

Fansen har länge spekulerat i om det kommer en tredje säsong av succé-serien Pappas pojkar med JLC och Christoffer Nordenrot.
Men till dem som hoppades kommer nu ett dystert besked.
– Nej det blir nog inget mer, säger Christoffer till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Lindarw avslöjar – Så ser framtiden som skådespelare ut
0:36

Efter reklamen: Christer Lindarw avslöjar – Så ser framtiden som skådespelare ut

(0:36)

Slå på ljud

Pappas pojkar är komediserien på Discovery+ som handlar om ett kompisgäng. I rollerna ser vi bland annat Jonas Fagerström, 31, Lucas Simonsson, 30, och Carl Déman, 30, killarna från Youtube-trion JLC. Christoffer Nordenrot, 36, spelar också en stor roll i serien.

I serien får man följa kompisgänget som, trots att de är i 30-årsåldern, vägrar att växa upp. Istället för att fokusera på framtiden tar de livet som en fest vilket gör att de sätter sig i kniviga situationer.

I november förra året hade den andra säsongen premiär och sedan dess har fansen väntat tålmodigt på att det ska komma en tredje säsong. Och nu kommer beskedet: de får troligtvis fortsätta vänta.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Pappas pojkar försvinner – Christoffer Nordenrot bekräftar

Det är när Hänt träffar Christoffer Nordenrot på premiären av filmen UFO Sweden, som han för övrigt har en roll i, som han berättar om Pappas pojkars öde.

– Nej det blir nog inget mer. JLC och jag är fina vänner och sådär. Men det blir nog ingen tredje säsong av Pappas pojkar som det ser ut just nu, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag har precis avslutat en långfilmsinspelning nu med SF studios som kommer bli en intressant film, jag får inte säga så mycket om det. Men det är en genre man inte riktigt sett i Sverige förut, så det är kul.

Anledningen till försvinnandet av Pappas pojkar är aningen oklar, men Christoffer förklarar att det helt enkelt blivit så att andra saker tagit över:

– Jag vet inte, den gick ju superbra och sådär men det är väl det att vi alla har gått vidare med andra saker och så som har tagit tiden ifrån det. Men vi gjorde ju två säsonger och det var skitkul. Men vi håller kontakten fortfarande och sådär, man vet aldrig vad som händer i framtiden, säger han till Hänt.

Christoffer Nordenrot om familjelyckan

Christoffer Nordenrot har med andra ord mycket spännande saker på gång. På den privata planet händer det också en hel del. Han är nämligen pappa till en 5-åring och en 3-åring.

Nyligen gjorde barnen dessutom sin debut på en bio-premiär.

– Vi var på premiären för Håkan Bråkan-filmen, som jag är med i också. Så det var första premiären som jag och Sofia tog med båda barnen på. Det gick bra, den yngsta skrattade en gång och det var när en struts kom in i bild. Det tyckte han var jättekul, säger Christoffer glatt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN