TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jimmy Olsson avslöjar sanningen bakom beteendet i Bonde söker fru

27 nov, 2019 
Jimmy Olsson om sitt beteende i Bonde söker fru 2019.
I årets säsong av Bonde söker fru på TV4 har köttbonden Jimmy Olsson fått kritik av tjejerna för hans nonchalanta beteende.
Nu förklarar han att det handlar om lågt självförtroende kopplat till en incident i högstadiet.
– Fick acceptera att jag är oattraktiv, säger han i Bönderna berättar allt.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

För ett par avsnitt sedan valde Isabelle Almgren, 32, att lämna köttbonden Jimmy Olsson, 37, och hoppa av Bonde söker fru för gott. Framför kamerorna konfronterade hon Jimmy och anklagade honom bland annat för att inte ha brytt sig om att lyssna på henne. Hon kritiserad även honom för att inte ha visat känslor för någon av tjejerna på gården.

– Han pratar 95 procent och lyssnar 5 kanske, sa Isabelle i programmet.

Saknar självförtroendet till att dejta

Efter all kritik från flertalet av tjejerna frågar programledaren Linda Lindorff, 47, om hur det kommer sig att Jimmy inte ger utrymme till de kvinnor som ändå tagit sig till programmet och hans gård för att möta just honom.

– Att dejta överlag är inte enkelt, och är man blyg och kamerorna är på och alltihopa och då faller man in i att prata om det man är trygg i. Så som för mig då med gården, jakten och allt lantbruk. Det älskar jag ju, så det är ju lätt att prata om, säger Jimmy Olsson i Bönderna berättar allt.

Annons

I programmet kommer det fram att Jimmy sedan länge inte haft självförtroende nog till att dejta över lag – med eller utan kamerorna.

– Självförtroendet med att dejta, och prata känslor har jag inte, och då går det inte, säger han.

Valde att acceptera

Det dåliga självförtroendet bottnar enligt Jimmy i en händelse som utspelade sig på högstadiet, förklarar Jimmy Olsson i Bönderna berättar allt.

– Intresset för tjejer har det aldrig varit brist på, förtydligar han och fortsätter:

– I högstadiet när jag fyllde år… Det fanns ju en massa tjejer som jag hoppades på att något skulle hända med. Och jag var blyg redan då, säger han och funderar lite.

Han fortsätter sedan berätta:

– Men just den dagen, på min födelsedag, var det inte en enda tjej som sa grattis till mig, säger han och förtydligar att alla killar och alla lärare gratulerade honom på bemärkelsedagen.

– Då knäcktes jag. Det tog så otroligt hårt på mig, det var min födelsedag och jag grät mig själv till sömns. Då bestämde jag mig för att acceptera att jag är oattraktiv och för att inte utsätta mig för att bli så här ledsen igen.

Första dejten tio år senare

Jimmy Olsson hade intalat sig under en lång tid att han inte var attraktiv för kvinnor, och därmed inte vågat dejta någon på tio år.

– Det tog tio år för mig, innan jag ens försökte dejta en tjej, säger han och förklarar att det kanske finns en lösning ändå:

– Om jag hittar en tjej som älskar mig så räcker det nog.

FOTO: TV4

Annons