Jimmy Olofssons kärlekslycka med Emelie efter Bonde söker fru

Jimmy Olsson och Emelie Åströms kärlekslycka efter Bonde söker fru 2019.

Jimmy Olofsson och Emelie Åström blev ett par efter att ha hittat varandra i TV4:s Bonde söker fru 2019.
Nyligen berättade de att de har tankar på gemensamma barn.
Men först har de en annan stor plan tillsammans, som de nu avslöjar på Instagram.
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Slå på ljud

Kärleken spirar mellan köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32. I Bonde söker fru fick TV4-tittarna se starten på deras kärlekssaga – och på sociala medier fortsätter paret dela med sig av glimtar från deras vardag ihop. Bland annat har Jimmy delat en bild på Emelie från i somras när de fortfarande var tvungna att hålla sin kärlek hemlig, för att inte avslöja resultatet i Bonde söker fru.

”Så många fina dagar vi hade tillsammans i somras som vi inte kunde dela med oss utav ’ så det får komma några bilder i efterhand. Här efter en kvällstur på Ankarvattnet”, skriver han till bilden.

Efter säsongens slut fick Jimmy och Emelie äntligen börja visa sin upp sin kärlek. I en intervju med Hänt berättade de om glädjen över detta, och avslöjade även att de har planer på att ta relationen till nya höjder. De går nämligen redan i bebistankar.

– Vi har redan pratat om det, berättade Emelie.

Och Jimmy fyllde i:

– Ja, vi säger nu att vi får se vad som kommer att ske.

Jimmy och Emelies gemensamma hem

Men inte nog med det! I ett nytt inlägg på Instagram meddelar Jimmy och Emelie att de har en annan storslagen plan tillsammans. I ett videoklipp berättar de att de befinner sig på sin nya tomt på Ankarberget i Jämtland, där de ska bygga sitt första gemensamma boende.

– Vi har tagit en promenad upp till tomten där vi ska bygga vårt nya hem. Så det här är vår utsikt. Hur fin är inte den? säger Emelie Åström i videon och blickar ut mot bergstoppar och ett snöklätt landskap.

Paret berättar att solen är på väg upp, vilket gläder dem. Och sedan konstaterar Emelie att påbörja husbygget:

– Nu väntar vi bara på tomten! säger hon.

Som avslutning ger Jimmy Olofsson och Emelie Åström varandra en julkyss – och i kommentarsfältet möts Bonde söker fru-paret av julhälsningar och lyckönskningar från följarna.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN